Kategoriler
Proje Haberleri

Yamaçtepe Frezya Park satışları devam ediyor

Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Çamtepe Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Yunus Emre İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Yamaçtepe Frezya Park konut projesinde inşaat çalışmaları ve daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Şahinbey konut projesi Çamtepe Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi pek çok noktaya yakın olması ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri 1.sınıf işçilik ve kalitede donatılmıştır. Aynı zamanda daireler ebeveyn banyosu, giyinme odası, bireysel yerden ısıtma sistemi gibi donanımlar yer almaktadır.

Konut projesi sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde oyun alanları, çardak oturma alanları, sosyal faaliyet alanları ve spor alanları yer almaktadır. Geniş peyzaj alanına sahip projede otopark, kamera sistemi, 7/24 güvenlik gibi hizmetler de sunulmaktadır. Yamaçtepe Frezya Park konut projesinde satışlar devam etmekte olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 4+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 252 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Yamaçtepe Frezya Park fiyatları ne kadar?

Gaziantep konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

4+1, brüt 252 metrekare büyüklüğündeki daireler 2 milyon 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Yamaçtepe Frezya Park nerede yer alıyor?

Konut projesi Gaziantep’in en gözde bölgesi Yamaçtepe’de konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje şehir merkezine, günlük yaşamda ihtiyaç duyulan alanlara yakın mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0342 338 77 77 ve 0537 595 32 32 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…