Kategoriler
Proje Haberleri

Yaşam Vadisi Konakları satışları başladı

Yaşam Vadisi Konakları projesi ultra lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Solmazlar Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 4.300 metrekarelik arsa üzerine kurulu site içerisindeki 6 blokta toplam 24 adet bağımsız villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, 10.500 metrekare inşaat alanına sahiptir.4.300 metrekarelik arsa üzerine kurulu site içerisindeki 6 blokta toplam 24 adet bağımsız villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 250 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 210 metrekare olmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Projesdeki her blokta 4 bağımsız bölüm ile zemin katlarının bağımsız girişi bulunmaktadır. Ayrıca her villaya özel 80 metrekare bahçe alanı bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; bilardo, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, açık yüzme havuzu, sinema, basketbol sahası ve tenis kortu mevcuttur.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulamaları yapılmaktadır.

Yaşam Vadisi Konakları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi Gürpınar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, havuz ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metrobüs, deniz otobüsü, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Yaşam Vadisi Konakları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 250 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 5.450.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 444 61 97 veya 0 (532) 509 27 15 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…