Kategoriler
Proje Haberleri

Yenişehir My House satışları başladı

Yenişehir My House projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Yenişehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sait Zorlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 198 adet daire ve 6 adet dükkan bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 198 adet daire ve 6 adet dükkan bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 bahçe katı dairelerin büyüklüğü brüt 132 metrekare ile 160 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 ara kat dairelerin büyüklüğü brüt 152 metrekare ile 160 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzu, sinema salonu, kafeterya, basketbol sahası ve çocuk oyun parkı gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bay ve bayan ayrı olarak sauna, hamam ve fitness salonu bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa ve mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Yenişehir My House konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Yenişehir İlçesi Kurtuluş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa, havuz, park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market ve semt pazarı gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Yenişehir My House fiyatları ne kadardır?

Yenişehir My House projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 132 ile 160 metrekare arasında olan 3 artı 1 bahçe katı dairelerin fiyatı 675.000 TL ile 715.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 152 ile 160 metrekare arasında olan 3 artı 1 ara kat dairelerin fiyatı 725.000 TL ile 770.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 224 08 05 veya 0 (549) 453 33 10 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…