Kategoriler
İhaleler

Yuvam Bahçeşehir Evleri cadde dükkanları satışa çıkıyor

Yuvam Bahçeşehir Evleri Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projelerinden birisidir.  Konut ve dükkanların birlikte yer aldığı projede daire satışlarından sonra cadde dükkanlarının da satışları başlıyor. Konutların yoğun ilgi gören projenin dükkanlarının da aynı ilgiyi görmesi beklenmektedir. Konu ile ilgili detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje konumu ve özellikleri

Yuvam Bahçeşehir Evleri Bahçeşehir’in en merkezi noktasında yer almaktadır. Hem toplu taşıma araçları hem de özel araçlar ile ulaşım son derece kolaydır. Cadde üzerinde olduğundan kısa sürede istenilen yere ulaşmak mümkündür. Proje Akar Grup tarafından hayata geçirilmektedir. 9 adet blok olarak yükselen projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunmaktadır. Bu dairelere ek olarak 37 adet cadde dükkanı da bulunmaktadır. Bu cadde dükkanları giyim mağazası, market, kozmetik dükkanı gibi istenilen şekilde kullanılmaya müsaittir. Proje Bahçeşehir Gölet, Pazartürk Caddesi ve Esenkent Bahçeşehir Yolu kesişmesinde yer almaktadır. Bundan dolayı bölgenin yeni ticaret merkezi olmaya adaydır.

Yuvam Bahçeşehir Evleri cadde dükkanları farklı büyüklüklerde bulunmaktadır. Cadde dükkanlarının en küçükleri 80 metrekare kullanım alanına sahiptir. En büyükleri ise 2 bin 600 metrekare kullanım alanına sahiptir. Her türlü ticari girişim için kullanıma uygun dükkanların satışları başlamak üzere. Konumu itibarı ile proje Başakşehir’in yeni ticaret merkezi olacak özellikte. Bu özelliğinden dolayı dükkanlar hem kullanım hem de yatırım amaçlı olarak satın alınabilir.

Yuvam Bahçeşehir Evleri cadde dükkanları nasıl olacak

Projede cadde dükkanları 30 Ekim 2022 tarihinde satışa çıkarılacak. Dükkanların satışları için açık artırma yapılacaktır. Ticari alanlar 3 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlardan satışa sunulacaktır. Dükkanların kesin fiyatı ise açık artırma sonucunda belirlenerek satış gerçekleştirilecektir.

Yuvam Bahçeşehir Evleri cadde dükkanları ayrıca 24 ay yüzde sıfır faiz oranı ile satışa çıkacak. Dükkanların açık artırma ile satılışı için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 444 88 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayrıca projenin kendi web sitesi üzerinden de iletişim ve ön talep formuna ulaşabilirsiniz. Her iki şekilde de dükkanların satışları hakkında detaylı bilgi almak mümkündür.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…