Kategoriler
Proje Haberleri

Zafer Life Göl Evleri satışları devam ediyor

Zafer Life Göl Evleri projesi İstanbul İli, Başakşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Zafer Gayrimenkul firması tarafından hayata geçirilmektedir. Başakşehir konut projesi içerisinde 2 artı 1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Proje ile ilgili  detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İstanbul konut projesi içerisinde 2+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 2+1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 80 metrekaredir. Konut projesinde 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve geniş peyzaj alanları bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa, merdiven ve park bulunmaktadır.

Konutlar doğalgaz kombi ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca dairelerde ısı yalıtımı bulunmaktadır. Banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Ayrıca konutlarda ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Alaturka tuvalet, mobilya, mutfak doğal gazı, spot aydınlatma ve çelik kapı gibi birçok özellik mevcuttur.

Zafer Life Göl Evleri fiyatları ne kadardır?

Zafer Life Göl Evleri Başakşehir projesinde yer alan brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 daireler 1 milyon 460 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için proje krediye uygun durumdadır. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesinin teslim tarihi ise 30 Temmuz 2022 tarihi olarak planlanmıştır.

Zafer Life Göl Evleri nerede yer alıyor?

Konut projesi İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Güvercintepe Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, göl, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca toplu taşıma aracı olarak otobüs kullanabilirsiniz.

Zafer Göl Evleri Başakşehir projesi hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 687 40 41 veya 0 (535) 655 53 44 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…