Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Country Akmeşe 25 Şubat’ta satışta

Zeray Country Akmeşe projesinde ön talep süreci devam etmektedir. Ayrı söz konusu konut projesi 25 Şubat 2023 tarihinde ise satışa sunulacaktır. Konut projesi Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Akmeşe semtinde yer almaktadır. Projenin satışa sunulması için sayılı günler kalmıştır. Detaylı bilgilerin projenin satışa sunulduğunda paylaşılması beklenmektedir.

Zeray Country Akmeşe 25 Şubat’ta satışta

Ön talep toplamam sürecinde olan konut projesi 25 Şubat 2023 tarihinde satışa sunulacaktır. İzmit konut projesi Akmeşe semtinde yer alan arsa alanı üzerinde hayata geçirilecektir. Konut projesinde farklı tip ve büyüklüklerde daire seçeneklerinin yer alması beklenmektedir. Akmeşe konut projesinde açık yüzme havuzu ve peyzaj alanlarının yer alması beklenmektedir. Proje hakkında daha detaylı bilginin 25 Şubat 2023 tarihinde satışa sunulduğunda açıklanması beklenmektedir. Detaylar açıklandığında proje ilgili tüm bilgiler web sitemizde yer alacaktır.

Zeray Miracle Garden yakında ön satışta

Yaklaşık 1.500 adet bağımsız bölümden meydana gelen Zeray Harmony City Kartepe projesinde ön talep süreci başlamıştır. Söz konusu konut projesinde 1+1 tip daireden 4+1 tip daireye kadar değişen farklı konut seçenekleri yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca projede ticari alanlar da yer almaktadır. Ayrıca Zeray Miracle Garden projesinde yakında ön talep toplama süreci başlayacaktır.

Firmanın satışa sunulan konut projelerine baktığımızda ise Zeray Dilasa Orman projesinin satışları devam etmektedir. Ayrıca Zeray Harmony City Kartepe projesi, Zeray Miracle Garden projesi, Zeray Country Akmeşe projesi de satışla sunulmuştur. Bunların dışında Zeray Future Deluxe City, Zeray Mahal Kartepe, Dora Hill, Esil Kartepe satıştadır. Ve ayrıca Zeray Country Bahçecik, Zeray Effect Kartepe, Zeray Perla, Zeray Meva Anadolu ve Zeray Kırsal Sapanca projeleri satıştadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 91 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…