Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Miracle Garden yakında satışta

Zeray Miracle Garden projesinde ön talep süreci devam etmektedir. Ayrıca söz konusu konut projesi yakın bir tarihte ise satışa sunulacaktır. Konut projesi Kocaeli İli’nde yer almaktadır. Projenin satışa sunulması için sayılı günler kalmıştır. Detaylı bilgilerin projenin satışa sunulduğunda paylaşılması beklenmektedir.

Zeray Miracle Garden yakında satışta

Ön talep toplama süreci devam eden konut projesinin yakın bir zamanda satışa sunulacaktır. İzmit konut projesi bölgede yer alan arsa alanı üzerinde hayata geçirilecektir. Konut projesinde farklı tip ve büyüklüklerde daire seçeneklerinin yer alması beklenmektedir. Söz konusu konut projesinde açık yüzme havuzu ve peyzaj alanlarının yer alması beklenmektedir. Proje hakkında daha detaylı bilginin satışa sunulduğunda açıklanması beklenmektedir. Detaylar açıklandığında proje ilgili tüm bilgiler web sitemizde yer alacaktır.

Proje ön talep sürecinde

Yaklaşık 1.500 adet bağımsız bölümden meydana gelen Zeray Harmony City Kartepe projesinde ön talep süreci başlamıştır. Söz konusu konut projesinde 1+1 tip daireden 4+1 tip daireye kadar değişen farklı konut seçenekleri yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca projede ticari alanlar da yer almaktadır. Ayrıca ön talep toplayan Zeray Miracle Garden projesi yakında satışa sunulacaktır.

Firmanın satışa sunulan konut projelerine baktığımızda ise Zeray Dilasa Orman projesinin satışları devam etmektedir. Ayrıca Zeray Harmony City Kartepe projesi, Zeray Miracle Garden projesi, Zeray Country Akmeşe projesi de satışla sunulmuştur. Bunların dışında Zeray Future Deluxe City, Zeray Mahal Kartepe, Dora Hill, Esil Kartepe satıştadır. Ve ayrıca Zeray Country Bahçecik, Zeray Effect Kartepe, Zeray Perla, Zeray Meva Anadolu ve Zeray Kırsal Sapanca projeleri satıştadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 91 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…