Kategoriler
Emlak Haberleri

Ziraat Bankası anlaşmalı konut projeleri 0.79 faizle ev fırsatı!

Ziraat Bankası, Türkiye genelinde anlaşma yaptığı firmalardan daire sahibi olmak isteyenlere Ziraat Bankası anlaşmalı konut projeleri kapsamında yüzde 0.79 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Ziraat Bankası, Türkiye ekonomisinin lokomotifi konumunda yer alan inşaat sektörüne destek vermeye devam ediyor. Banka bugüne kadar inşaat sektörüne sunduğu çözüm önerilerine bir yenisini daha ekliyor. Banka hem konut üreticisi firmaların hem de bireysel müşterilerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte yeni bir ödeme planı başlattı.

Bu ödeme planı kapsamında Ziraat Bankası ile anlaşmalı konut üreticilerinden konut satın alacak vatandaşlara aylık yüzde 0,79 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Bu ödeme planında 180 aya kadar varan vade seçenekleri ile konut kredisi kullanma imkanı sunuluyor.

Ziraat Bankası bir çok şehirde bir çok inşaat firması ile anlaşma yaparak vatandaşa daha uygun fiazle kredi kullnma imkanı sunuyor. Bankanın anlaşmaya vardığı firmaların listesine ulaşmak için Ziraat Bankasının web sitesinden Ziraat Bankası anlaşmalı konut projeleri için bankanın web sitesinde üzerinden ulaşabilirsiniz. Ziraat Bankası web sitesi üzerinden il yada ilçe seçerek anlaşma yapılan firma yada konut projelerine ulaşabiliyorsunuz.

Halkbank anlaşmalı konut projeleri için ise banka tarafından 120 ay vade uyguluyor. Anlaşma yapılan firmalardan veya projelerden daire sahibi olmak için yüzde 0.98 faiz oranı ile kredi kullanarak daire sahibi olunuyor.  Halkbank anlaşmalı konut projeleri öğrenmek için bankanın web sitesi üzerinden tıklayarak ulaşabilirsiniz.