Kategoriler
Proje Haberleri

Zümrüt Residence Trabzon satışları devam ediyor

Zümrüt Residence Trabzon projesi geniş özellikleri ve ferah yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Trabzon Ortahisar’da bulunan proje Kalyon Grup Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Zümrüt Residence Beşirli projesinde daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 193 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 150 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Açık yüzme havuzu, spor salonu, sauna, masa tenisi, mini basketbol sahası ve futbol sahası gibi alanlar bulunmaktadır. Ayrıca kum havuzlu çocuk oyun alanı ve deniz manzaralı pergola seyir köşesi gibi birçok özellik yer almaktadır.

Her daire için bina dışında 5 metrekarelik kiler bulunmaktadır. Konut projesinde yer alan dairelerin girişleri şifreli çelik kapı özelliğine sahiptir. Daireler 2 adet banyo içerisinde duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası mevcuttur. Ankastre mutfak, panjur, klima alt yapısı, spot aydınlatma, çamaşır odası, vestiyer ve şömine gibi birçok özellik yer almaktadır.

Zümrüt Residence Trabzon konumu ve fiyatları hakkında

Zümrüt Residence Trabzon projesi, Trabzon’un Ortahisar İlçesi 1 Nolu Beşirli Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca projedeki konutlar deniz manzarasına sahiptir. Firma ise Kaşüstü Mahallesi,  Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi, No: 47/3-2 Yomra / Trabzon adresinde yer almaktadır.

Projedeki brüt 193 metrekare büyüklüğündeki 4+1 dairelerin fiyatı 1 milyon 900 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 193 metrekare 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 2 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır. Farklı katlarda 3 artı 1 ve 4 artı 1 daire seçenekleri yer almaktadır.

Ayrıca proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (536) 849 25 10 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…