Kategoriler
Proje Haberleri

Adatepe Hasbahçe Kağıthane satışları başladı

Adatepe Hasbahçe Kağıthane projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Kağıthane İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kosyap & Tora İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekare ile 130 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kreş, çocuk oyun parkı, spor alanı, hamam, fitness salonu ve seyir terası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda fiber internet altyapısı bulunmaktadır. 2 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmıştır.

Adatepe Hasbahçe Kağıthane konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Kağıthane İlçesi Nurtepe Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın konumdadır.

Adatepe Hasbahçe Kağıthane fiyatları ne kadardır?

Adatepe Hasbahçe Kağıthane projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 110 ile 130 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.090.000 TL ile 1.495.000 TL arasında değişmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 279 11 81 veya 0 (554) 957 55 10 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…