Kategoriler
Proje Haberleri

Akor Vadi Evleri Niksar satışları devam ediyor

Akor Vadi Evleri Niksar projesi konforlu yapısı ve geniş özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Tokat Niksar’da bulunan proje Akor3 İnşaat Emlak tarafından hayata geçirilmiştir. Projede 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 daire seçenekleri mevcuttur. Bunun yanı sıra Niksar’ı ayaklar altına serecek eşsiz manzarası ile projedeki B blok satışları başlamıştır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 daire seçenekleri mevcuttur. Projede satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 84 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 149 metrekaredir. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark mevcuttur. Laminant zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Ayrıca engelliye uygun araç park yeri, rampa ve park bulunmaktadır.

Akor Vadi Evleri Niksar konumu hakkında

Akor Vadi Evleri Niksar projesi Tokat’ın Niksar İlçesi Ayvaz Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca proje, doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte eczane, hastane, mark, park ve spor salonu gibi yerler yakın konumdadır. Ulaşım olarak ise; anayola yakın olup dolmuş ve minibüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Akor Vadi Evleri Niksar fiyatları hakkında

Söz konusu projede fiyatlar cephesine, konut tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Projede bulunan, büyüklüğü brüt 84 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 175.000 TL ile 190.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca büyüklüğü brüt 149 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 410.000 TL ile 420.000 TL arasında değişmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (356) 527 11 75 ya da 0 (539) 366 50 67 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…