Kategoriler
Emlak Haberleri

Aksinne Evleri Konut Yapı Kooperatifi 2 blokta teslimleri gerçekleştirdi

Aksinne Evleri Konut Yapı Kooperatifi, Konya’nın merkezinde hayata geçirildi. Projeye öncülük eden ismin Meram Belediyesi olduğunu belirten sorumlular, inşaatı biten hazır dairelerde anahtar teslimlerini tamamladı. Toplamda 144 dairenin hak sahiplerini bulduğu aktarılırken, düzenlenen teslim töreninde dikkat çeken kişi Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş olmuştur.

Aksinne Evleri Konut Yapı Kooperatifi ev sahibi yaptı

Anahtar teslim törenine katılım sağlayan Meram Belediye Başkan Yardımcısı ve Aksinne Evleri Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Ahmet Şenyiğit, hak sahiplerinin mutluluklarını paylaştı. Konya’nın merkezinde yükselen yeni yapılardan ev sahibi olan vatandaşlar, en ince ayrıntının düşünüldüğü dairelerde istenilen huzur ve mutluluğu yakalayabilecekler. Tören konuşmasında Başkan Yardımcısı ve Kooperatif Başkanı tarafından yapılan bilgilendirmede, öne çıkan detaylar ‘mutluluk ve sağlık’ temaları oldu. Ortaklaşa yürütülen çalışmada amacın bu yönde olduğunu belirten isim, yaklaşık olarak projenin tamamlanmasında 20 aylık bir sürenin kullanıldığını söyledi. 2 blok üzerinde tamamlanan inşaat çalışmaları hakkında konuşan Şenyiğit, ev sahibi olmak isteyenlere konut projesi detayı ile müjdeyi vermiştir. Aksinne Evleri Konut Yapı Kooperatifi projesi altında çalışmaların 3 blok üzerinde daha sürdürüldüğünü söyleyen Şenyiğit, aynı zamanda iş yeri sahibi olmak isteyenleri de sevindirdi. Ön cephede toplamda 15 dükkan alanının yaratıldığına dair verilen bilgi, bahar ayında tamamlanma sürecinden geçecek.

Emekçiler unutulmadı

Aksinne Evleri Konut Yapı Kooperatifi projesinde emeği geçenlere teşekkürler eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, vatandaşların takdirini kazandı. Konuşmasında, her bir üyenin çaba göstermek maksadıyla dişinden tırnağından birikimlerini aktardığı konusuna açıklık getiren Kavuş, güzel bir yuvaya sahip olmanın özveriden geçtiğini hatırlatıyor. Kooperatif çalışmasında emeği geçen tüm arkadaşlarına teşekkür eden belediye başkanı, gösterilen çaba ve gayretin fazlaca olduğunu vurguladı. Burayı emekçilerin bir emaneti olarak gören Kavuş, inşaat sürecini yapmış olduğu ziyaretlerin sonucunda yakından gördüğünü belirtti. Ayda bir ya da iki kez geldiği alanda saha içini kontrol etmeyi unutmayan başkan, projenin yükselişini anbean görmüştür. Yakın takibe alınan projenin tamamen belediye adına olmadığının altını çizen Kavuş, “Sizler adına gerçekleştirdim” açıklamasını yaptı. Hemşerilerinin içini rahatlatan Meram Belediye Başkanı, evlerde güvenle oturum sağlanabileceğini söyledi.