Kategoriler
Proje Haberleri

Altın Yaşam Sitesi Karasu satışları başladı

Altın Yaşam Sitesi Karasu projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Aslanbaylar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 blok ve 57 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 blok ve 57 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 84 ile 85 metrekare arasında değişmektedir. Projenin zemin etüdü yapılmaktadır. Ayrıca en güncel deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmektedir. Birinci sınıf işçilik ve kaliteli malzemeler kullanılmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, sauna, spor salonu, çocuk oyun parkı ve kafeterya gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin ve küvet yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulamaları yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Altın Yaşam Sitesi Karasu konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Sahil, alışveriş merkezleri, zincir marketler, 32 Evler Parkı, camii, kafeler, üniversite, özel kolej, Toki ilkokul ve lise 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Bunun yanı sıra hastane ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Sitenin önünden dolmuş ve minibüs geçmektedir.

Altın Yaşam Sitesi Karasu fiyatları ne kadardır?

Altın Yaşam Sitesi Karasu projesinde uygun fiyat politikasıyla kazançlı bir şekilde konut sahibi yapılmaktadır. Brüt 84 ile 85 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 415.000 TL ile 425.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca inşaat firması yapılara 5 yıl firma garantisi vermektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (264) 718 12 55 veya 0 (532) 572 40 42 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…