Kategoriler
Emlak Haberleri

Altınşehir Meram projesinde hemen teslim daireler

Altınşehir Meram konut projesine Tepekent Mimarlık tarafından hayat verildi. Banka kredisine uygun ödeme seçenekleriyle karşımıza çıkan proje Konya Meram ilçesinde sizleri beklemektedir. Birbirinden çeşitli imkanlara sahip olması ile aramızda bulunan konutlar, aynı zamanda iyi bir yatırım aracıdır. Hemen teslim ile sahip olacağınız dairenizde hemen, yarın yaşama başlayın!

Altınşehir Meram proje özellikleri

Toplamda 32 bin metrekarelik arsa üzerine konumlandırılan konut projesi, 6 blok üzerinden hayata geçirildi. 400 konutun sizleri beklediği projede daireler 4,5+1 ve 5,5+1 olarak karşımıza gelmektedir. Seçeceğiniz daire tipinden 4,5+1 daireler brüt 224 metrekareden net 175 metrekareye değişiklik gösteriyor. Bu boyutlar ise 5,5+1 dairelere gelindiğinde brüt 264 metrekareden net 213 metrekareye değişmektedir.

Konya’nın en değerli bölgesi olarak bilinen Meram ilçesinde yükselen konutlarda aynı zamanda sosyal ünitelerde bulunmaktadır. Ayrıca yaz-kış kullanımına uygun cam ile kapanabilen balkonlar sayesinde ferah bir yaşam alanı sizleri beklemekte.

Haziran 2019 teslimli konut projesinde sizleri çeşitli imkanlar karşılamaktadır. Site içerisinde yer alan kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, Fitness merkezi, futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu ile sağlıklı ve aktif yaşam hizmetinizde olacak. Kafe ve sineması ile ön planda olan site içerisinde isteğe uygun mescit bulabilirsiniz. Kapalı otopark ile araçlarınız daima güvenli bir ortama bulunması; kameralı güvenlik sistemlerinin desteklediği güvenlik personelleri gibi başlıca önemli güvenlik unsurları sayesinde alıcılar yaşamlarında rahat edecektir. Amfi tiyatro özelliği sayesinde birçok sanatsal faaliyete de izin veren Altınşehir Meram projesinde sizleri başka sürprizlerde bekliyor olacak.

Bina içerisine geldiğimizde su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansör sayesinde konfor dolu bir yaşama adım atacaksınız. Konutlarınızda yer alan ankastre beyaz eşyalar daima sizinle olacak; yerden ısıtma sistemi ile hassas bünyeler kolayca hastalanmayacak. Isıtmanın merkezi sisteme bağlı olduğu ve ısı pay ölçer takıldığı dairelerde sizleri geniş balkonlar beklemektedir.

Projede yer alan daire fiyatları

Altınşehir Meram projesinde tüm konutların yapı denetimi ve zemin etüdü tamamlanmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum gösterilmiştir. Daire seçeneklerine göre fiyatlarda değişiklik söz konusu iken 4,5+1 daireler açılış fiyatını 540 bin TL olarak belirlemiş; bu rakamı 580 bin TL’ye yükseltmiştir. 5,5+1 dairelere gelindiğinde fiyat 690 bin TL ila 740 bin TL arasında değişim gösteriyor. Yatırım merkezi olarak seçeceğiniz alanda daire kira ödemeleri ise 2 bin TL üzerinden başlamakta.

İletişim: 0332 201 00 29