Kategoriler
Emlak Haberleri

Altunhan Suites projesinde konut fiyatları

Beylikdüzü’nde inşaatına devam edilen Altunhan Suites projesinin satışları devam etmektedir. Altunhan İnşaat tarafından inşa edilen konut projesi 4 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselmektedir. Konut projesi Avrupa Yakası’nın yeni şehirleşmiş sayılan gözde ilçelerinden birinde yükselmektedir. Ayrıca projenin teslimlerine, önümüzdeki yılın Haziran ayında başlanacağı belirtilmektedir.

Az katlı üç yapısıyla doğayla iç içe, huzur dolu ve estetik yaşamın kapılarını arayan projede 90 adet daire yer almaktadır. Konut projesinde dairelerin dışında ayrıca 22 adet ticari ünite de bulunmaktadır. Site sakinleri yanı başındaki alışveriş alanlarında ihtiyaçlarına hızlıca ulaşabilirken site alanı, istihdam yaratmaktadır.

Altunhan Suites projesindeki daireler

Konut projesi yeşilliği ayrıca sakinliğiyle bilinen Beylikdüzü’nde konumlandırılmaktadır. Projedeki bir oda ve bir salona sahip durumda olan evlerin büyüklükleri 68 metrekare ile 76 metrekare değerleri arasındadır.

Yeşilyurt Caddesi üzerinde inşa edilmekte olan projedeki iki odalı ve bir salonlu daireler, 133 metrekare büyüklüğünden başlamaktadır. Ayrıca daire büyüklükleri 141 metrekare büyüklük değerine kadar çıkmaktadır. Modern ve estetik mimariye sahip durumda olan projedeki üç odalı ve bir salonlu konutlar 166 metrekare büyüklüğü ile 171 metrekare büyüklüğü arasındaki seçenekleriyle inşa ediliyor.

Proje kahverengi tonlarının ağır basmasıyla huzurlu, dostane ve dinginleştirici etkiyi amaçlamaktadır. Aynı zamanda, gücü ve kuvveti simgeleyen mimariye sahiptir. Konut projesindeki 4+1 daireler, 203 metrekare ile 210 metrekare değerleri arasında değişen büyüklüklerdedir.

Projedeki 5+2 ve 6+2 daire seçenekleri

Altunhan Suites projesindeki 5 odaya ve 2 salona sahip dubleks dairelerin büyüklükleri 330 metrekaredir. Çok sayıda sosyal alanların yer verildiği proje mütevazı bir tasarıma sahiptir. Ayrıca konut  projesindeki 6 odalı ve iki salonlu dubleks daireler 360 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Altunhan Suites fiyat listesi

Projedeki 1+1 tip dairelerin fiyatları 850 bin Türk lirasından başlamaktadır.

2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 650 bin Türk lirasından başlamaktadır.

3+1 dairelerin fiyatları 2 milyon 250 bin Türk lirasından başlamaktadır.

4+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 500 bin Türk lirasından başlamaktadır.

Ayrıca 5+2 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 200 bin Türk lirasından başlamaktadır.

Beylikdüzü konut projesi Kavaklı Mahallesi, Yeşilyurt Caddesi, No:31 / 1C – Beylikdüzü / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Konut projesi hakkında daha detaylı bilgi için 0212 595 1 595 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…