Kategoriler
Proje Haberleri

Alya Bella lüks villalar yatırımcıları bekliyor

Alya Bella projesi Beylikdüzü’nün yıldızı parlayan bölgesi olan Gürpınar’da inşa edilen proje satışa sunuldu. Akkuş Gayrimenkul’un Lübnanlı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul, yılın butik villa projesi olan Alya Bella Beylikdüzü yatırımcılarını bekliyor. Lükste sınırları aşan bu proje; bahçeli, özel havuzlu ve 12 lüks tripleks villadan oluşuyor. 7 artı 2 olarak inşa edilen villalar, brüt 469 metrekare ve 500 metrekare arasında değişmektedir. Yatırımcılarına konforlu yaşam sunan villalar, lansmana özel 5.5 Milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin 2023 yılında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Lükste sınır tanımayan yaşam avantajı

Alya Bella göze çarpan eşsiz tasarımıyla kazançlı yatırım fırsatı olarak da yatırımcıları büyülemektedir. Tripleks villa projesinde lükste sınırları aşan Alya Bella projesi geniş bahçesi ile doğanın içinde üst düzey bir yaşam alanı sunulmaktadır. Ayrıca 6 bin 411 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen projeye 50 milyon TL’lik yatırıma sahiptir. Projede yer alan her villanın, 250 ile 350 metrekare arasında değişen geniş bahçesi bulunmaktadır. Şehrin merkezinde doğa ile baş başa bir yaşam alanı sunmaktadır. Bu projede 4 bin 603 metrekarelik bir peyzaj alanı bulunmaktadır. Ayrıca özel tasarım detaylarına sahiptir. Yani her villaya özel yüzme havuzu, her villaya ait otopark alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 100 metrekare büyüklüğe sahip bodrum katı bulunmaktadır. Ayrıca bahçeye çıkan 40 metrekarelik salonu da yer almaktadır. 7 artı 2 tip villaların büyüklükleri brüt 469 metrekare ile 500 metrekare arasında değişmektedir. Üstelik konutlarda her odaya ait özel banyoları ile lüks yaşamın avantajlarını sunulmaktadır.

Alya Bella konumu ve fiyatları hakkında

Alya Bella Beylikdüzü projesi şehir merkezine ve marinaya yakın olup doğanın içinde ferah bir yaşam alanı yaratmaktadır. Bu villa projesi İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nin yükselen bölgesi Gürpınar’da yer almaktadır.

Proje, yatırımcılardan gelen taleple lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmuştur. Projede brüt 469 metrekare ile 500 metrekare arasında değişen 7 artı 2 tipinde villalar yer almaktadır. 7+2 tipindeki villaların fiyatları 5 milyon 500 bin TL ile 6 milyon TL arasında değişmektedir.

Bu proje ve proje sahibi hakkında detaylı bilgi almak için 0212 223 92 66 ya da 0532 257 71 71 telefonları arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…