Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Alya Onist projesinin yüzde 75’i satıldı

Akkuş Gayrimenkul ile El Khatip Group’un imzalarının bulunduğu Alya Onist projesine olan talep arttı. Koronavirüs salgınına karşı ekonomiyi hareketlendirmek için başlatılan destek paketine bu proje de katılırken yüzde 0,64 faiz oranıyla 180 ay vadeli ödeme seçeneği sunulan, üstelik 12 ay ödemesiz plan oluşturulan projedeki dairelere bu süreçte talep büyüdü.

Talepteki artış, rekor olarak nitelendirilirken bu dönemde projenin yüzde 25’inin daha satıldığı kaydedildi. Böylece projedeki satılan konutların oranı yüzde 25 oldu.

Tapularının hemen teslim edildiği projedeki konutların eylül ayında teslimine başlanacağı belirtildi.

Talepte beklenilmedik artış

Konut fiyatlarının 600 bin liradan başladığı projedeki konutlara ek olarak kişiye özel ödeme seçeneklerinin de sunulduğu dile getirildi. Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, bu seçeneklerin de talepteki artışa yansıdığını belirtti.

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Akkuş, “Pandemi, bir konutta aranan özellikleri değiştirdi. Yatırımcılar, daha çok yeşil alanı olan, geniş bahçeli ve tamamlanmış konutlar arıyor. Alya Onist projemiz, sunduğu mahalle konsepti ve teslimlerin eylülde başlayacak olmasıyla bu beklentiyi karşıladı. Son 2 ayda, projemizin yüzde 25’inin satışını tamamlandık.” diye konuştu.

Projeye olan talebin beklentilerinin çok ötesinde olduğunu dile getiren Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı, satış ofislerindeki müşterilerin taleplerine yetişmekte zorlandıklarını belirtti.

Abdülkadir Akkuş, talepteki artışı, pandemi sürecinde konut arayışındaki yeni yönelimin de sağladığını dile getirdi. Akkuş, “Alya Onist projemizde destek paketinin sunduğu avantajlara ek olarak kişiye özel ödeme seçeneklerini de yatırımcılarımızla buluşturduk. Projemizin konumu ve donanımı ile pandemi döneminde oluşan daha büyük, geniş bahçeli ve yeşil alanı bol konut beklentisine bütünlüklü olarak cevap vermesi de talebi tetikledi.” dedi.

Alya Onist ağustosta tamamlanacak

Abdülkadir Akkuş, projenin tamamının gelecek ay içerisinde tamamlanabileceğini kaydetti. İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinin Kavaklı bölgesinde inşa ediliyor.

Alya Onist projesi 0.64 faiz ile satışta