Kategoriler
Emlak Haberleri

Ankara’da markalı konut kampanyaları alıcılara kısa vadede kazandıracak

Ankara’da markalı konut kampanyaları ‘Eviniz, kalenizdir’ anlayışını öne çıkarıyor. Yeni fırsatların sağlandığı kampanyalar il genelinde yayılmaya devam etmektedir. Binlerce hayal sahibinin ev sahibi olması adına yürütülen kapsamlı kampanya çalışmaları yeni avantajların belirlenmesinde rol oynuyor. Değer artışı konusunda alıcısına kazandıran konut projeleri kişileri birinci elden ev sahibi yapmaktadır. Şehre yakın ancak daha huzurlu ve sakin bir yaşamı benimsemek için oldukça ideal olduğu belirtilen birçok proje kârını kısa zamanda getiriyor.

Ankara’da markalı konutlar yatırımcıya kazandıracak

Ev sahibi olma hayaliyle yaşayan kesime sevindirici haber geldi. Gün geçtikçe konut projeleriyle tüm Türkiye geneline fark atan Ankara’da markalı konut kampanyaları sürüyor. Şehir yaşamını geride bırakmadan daha sakin ve huzurlu bir atmosfere adım atmak isteyenlere yönelik geliştirilen projeler aynı zamanda yatırım imkânını oluşturmaktadır. Avantajlı projelerden kazanmak için güncel takip yapmanın önemini ortaya koyan firma sahipleri, sizlere online platformlar aracılığıyla bir tık kadar uzakta yer alıyor.

Stresten uzak, huzur dolu bir atmosfer

‘Eviniz, kalenizdir’ anlayışı ile yola çıkan firmalar, Ankara’da markalı konutlarını il geneline yayıyor. Salgın hastalıkla birlikte sosyal izolasyon konusuna ağırlık veren tüketiciler emlak sektöründe yeni trendlerin oluşmasına yol açmıştı. İşte tam da bu esnada pek çok firma hazırlık sürecindeki projeyi tekrar gözden geçirerek, imzasına yakışır bir şekilde proje tasarımına girişti. Şehir hayatının önemini geride bırakmayan markalı konut projelerinde kişilerin istedikleri sakin yaşamın zeminini hazırlanıyor. Hayatı ve ulaşımı kolaya indirgeyecek düzeyde dizayn edilen konutlardan ev sahibi olmak yaşam kadar önemliyken, değişen ekonomide de kişilerin yatırım aracı belirlenmektedir. Değişen bütçeye uygun yanıt veren projelerden ev sahibi olmak kampanyalarla birlikte mümkün bir hale geldi. Uzatılan vade süreleri ve faiz uygulamaları geliştikçe, kira ödeme derdinden kurtulmak için alıcıya bir neden daha sunuluyor.

Hayal ettiğiniz eve, hayal ettiğiniz fiyatlardan ulaşın

Ankara’da markalı konut kampanyaları arasında ismini öne çıkaran konut projesi Park Mozaik konutlarında satışlar devam ediyor. Tepe ve Mesa iş birliği altında gerçekleştirilen konutların yeni etabında satışlar sürdürülürken, kişilere hemen teslim yapılmaktadır. Şehrin yeni yatırım merkezi olarak bilenen Çayyolu Yaşamkent’te 75 dönüm arazi üzerine inşa edilen Park Mozaik, 2+1 dairelerden 6+1 dairelere kadar tercih yelpazesini genişletti. Site içinde oluşturulan yeşil peyzaj alanlarına ilaveten, genişletilen sosyal donatı alanları yaşam sakinlerinin temel ve keyfi ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılıyor. Ödeme seçeneklerini farklı vade, faiz ve yönteme ayıran proje sorumluları, cazip kampanyalarını alıcısına ulaştırma isteğini gizlememektedir. Yaşamın başladığı projeden daire sahibi olmak için vakit kaybetmeden 444 46 40’ı arayın!