Kategoriler
Proje Haberleri

Aren Garden Selçuklu Villaları satışları devam ediyor

Aren Garden Selçuklu Villaları projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Konya Selçuklu’da bulunan proje Aren Proje İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Proje, 2100 metrekare arsa içerisinde ikiz olarak 2 Blok ve 4 adet müstakil villadan oluşmaktadır. Ayrıca 260 metrekare kullanım alanına sahip olup mahremiyet esaslı bir anlayışla tasarlanmıştır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede satışa sunulan 4 artı 1 villanın büyüklüğü brüt 245 metrekaredir. Proje, 2100 metrekare arsa içerisinde ikiz olarak 2 Blok ve 4 adet müstakil villadan oluşmaktadır. Ayrıca 260 metrekare kullanım alanına sahip olup mahremiyet esaslı bir anlayışla tasarlanmıştır. Her villada otomatik garaj kapısı ve otopark bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi bulunmaktadır. Hamam, sauna ve spor alanı mevcuttur. Konutların tüm pencerelerinde otomatik kepenk sistemi bulunmaktadır. Ayrıca bahçe alanında otomasyonlu sulama sistemi bulunmaktadır. Üstelik her villa için ayrıca olarak olarak tasarlanmış otomatik elektrikli süpürge sistemi mevcuttur. Bunun yanı sıra ankastre mutfak, beyaz eşya, mobilya, set üstü ocak, vestiyer ve spot aydınlatma gibi birçok özellik bulunmaktadır. Ayrıca giyinme odası ve çamaşır odası mevcuttur.

Aren Garden Selçuklu Villaları konumu hakkında

Aren Garden Selçuklu Villaları doğa ve şehir manzaralıdır. Bu villalar Konya’nın Selçuklu İlçesi Parsana Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca şehir merkezine oldukça yakındır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı, eczane, ilkokul-ortaokul, lise ve üniversite yakın konumdadır. Ulaşım olarak ise; anayol ve caddeye yakın olup minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Aren Garden Selçuklu Villaları fiyatları ne kadardır?

Söz konusu projede, büyüklüğü brüt 245 metrekare olan 4 artı 1 villaların fiyatı 2.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca takas teklifleri değerlendirilmektedir. Ancak ön ödeme olarak kabul edilmemektedir. Villa tesliminde kalan ödeme içerisine dahil edilebilmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0  (546) 644 17 10 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…