Kategoriler
Manşet Proje Haberleri

Argos Life Ada projesinde sosyal donatılar

Sekiz bloktan oluşan Argos Life Ada projesi, 12 milyon 422 bin 62 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerine kuruluyor. 6 bin metrekare genişliğinde yeşil alanın bulunduğu projede; 152 adet konut, 3 adet ticari alan bulunuyor. Büyük Menderes Deltası Millî Parkı’na, antik kentlere ve tarihi mimarilere yakın mesafede bulunan proje, Kuşadası’nda yükseliyor.

Kızılyaprak Yapı İnşaat ile Yükselen İnşaat ortaklığında gerçekleştirilecek projenin 2021 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Deniz manzarasının eşlik ettiği proje vade farksız taksit imkânları sunuyor.

Projedeki sosyal donatılar nelerdir?

Şehir merkezine yakın bir mesafede yükselen Argos Life Ada projesinde; fitness merkezi, açık yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuları, kafeterya, bisiklet yolları, ticari alanlar, geniş peyzaj alanına sahip bahçeler, sosyal tesisler bulunuyor.

Kirazlı Yolu’nda inşa edilen projede aralıksız çalışan güvenlik hizmetleri ve açık otopark yer alıyor. Projede, ayrıca, resepsiyon hizmetleri de mevcut durumda.

Argos Life Ada, projesindeki konut seçenekleri

Argos Life Ada projesindeki dairelerde ankastre beyaz eşya ve dolaplar hazır olarak bulunuyor. Yerden ısıtma sisteminin de yer aldığı projede 2+1 daire tipi ve 3+1 daire tipi seçeneği mevcut durumda. Geniş balkon ve mutfaklı geniş teras seçeneklerine sahip projedeki 2+1 tipindeki daireler 110 metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki daireler ise 140 metrekare genişliğinde satılıyor.

Projedeki konut fiyatları nedir?

Aydın ili sınırlarında bulunan Argos Life Ada projesindeki 2+1 tipindeki daireler 259.000 TL’den, 3+1 tipindeki daireler ise 299.000 TL’den satışa sunuluyor.

Projedeki konut alımında ödeme seçenekleri nelerdir?

Projedeki konut alımında şirket bünyesinde imzalanacak senetle 36 aya kadar vade farksız taksit seçenekleri sunuluyor.

Proje nerede yer alıyor?

Deniz manzarasının eşlik ettiği proje; sahile, şehir merkezine ve turistik mekânlara yakın bir mesafede konumlandırılırken Adnan Menderes Havalimanı’na 45 dakikalık uzaklıkta yer alıyor.

Türkmen Mahallesi, Kirazlı Yolu, Kuşadası / Aydın adresinde inşa edilen projenin detaylarına aşağıdaki telefon numaralarından birini arayarak ulaşabilirsiniz:

+90 532 570 04 09

+90 256 219 00 99

“Argos Life Ada projesinde sosyal donatılar” için 3 yanıt

Sayın Fergül Kemer,
Argos life ada projeniz çok güzel görünüyor. Elinizde daha 3+1 daireleriniz varmı?
Kuşadasında ana yolda mı projeniz, denize mesafesi ne kadar?
Cevaplarsanız sevinirim
Teşekkürler

Yorumlar kapatıldı.