Kategoriler
Proje Haberleri

Assos Nature Homes Ayvacık satışları devam ediyor

Assos Nature Homes Ayvacık projesi, teknolojik ve çağdaş mimari yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Çanakkale Ayvacık’ta bulunan proje Yılmazlar Emlak İnşaat güvencesiyle hayata geçmiştir. Assos Nature Homes Ayvacık projesinde, 39 adet konut bulunmaktadır. Bunun yanı sıra projede 1 artı 1 ve 2 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatı hakkındaki bilgilere ulaşmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Doğayla iç içe olmasıyla dikkat çeken projede 23 adet 1 artı 1 daire ve 16 adet 2 artı 1 daire bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 72 metrekare, 2 artı 1 dairenin büyüklüğü ise 95 metrekaredir. Projede ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Site içerisinde yüzme havuzu, sauna ve çocuk oyun parkı gibi sosyal alanlar bulunmaktadır.

Ayrıca site içinde peyzaj alanı, kafeterya, kamelya ve barbekü gibi olanaklarda bulunmaktadır. Bunun yanı sıra engelliye uygun asansör, geniş koridor, giriş/rampa ve merdiven bulunmaktadır. Daire içi özelliklerinde ise; seramik zemin ve parke zemin kullanılmıştır. Ayrıca Amerikan kapı, Amerikan mutfak ve çelik kapı bulunmaktadır.

Assos Nature Homes Ayvacık konumu hakkında

Söz konusu olan proje Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi Hamdibey Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ege Denizi’ne, Antik Assos Köyü ve Behramkale mevkiine sadece 10 dakikalık deniz mesafesinde bulunmaktadır. Üstelik hem doğayla içe içe hem de şehir merkezinde bulunmasıyla dikkat çekmektedir. Market ve semt pazarı gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz yerler bulunmaktadır. Bunun yanında hastane ve eczane gibi sağlık kurumları da yakın çevrededir. Eğitim konusunda ilkokul-ortaokul, lise ve üniversite bulunmaktadır. Ayrıca park ve spor salonu gibi sosyal alanlar da mevcuttur. Ulaşım konusunda caddeye yakın olup dolmuş, minibüs ve otobüs gibi taşıtları kullanabilirsiniz.

Assos Nature Homes Ayvacık fiyatları ne kadardır?

Assos Nature Homes Ayvacık projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları büyüklüğüne ve daire tiplerine göre değişmektedir. Brüt 85 metrekare büyüklüğündeki 1 artı 1 dairelerin fiyatları 235.000 TL’den başlamaktadır. Bunun yanı sıra, brüt 95 metrekare büyüklüğündeki 2 artı 1 dairelerin fiyatları ise 330.000 TL’den başlamaktadır.

Dilerseniz bu yatırımı yazlık olarak kullanabilir ve kiralayabilirsiniz. Ayrıca üniversite öğrencilerine 10 ay kira garantisi verilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için 0 (286) 501 75 75 ya da 0 (533) 916 73 85 telefon numaralarını arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…