Kategoriler
Proje Haberleri

Atlantis Life Van satışları başladı

Atlantis Life Van projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Van’ın İpekyolu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Barzan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 165 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca hamam, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu vr toplantı salonları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra basketbol, voleybol ve futbol sahası, 2 adet çocuk oyun alanı, fitness alanı, bisiklet yolları ve yeşil alanlarda tasarlanan açık alan donatıları bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Antre girişlerinde vestiyer yer almaktadır.

Atlantis Life Van konumu hakkında

Proje, Van’ın İpekyolu İlçesi Halilağa Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, göl, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Atlantis Life Van fiyatları ne kadardır?

Atlantis Life Van projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 999.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (537) 970 00 01 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…