Kategoriler
Proje Haberleri

Avenir Bozok 270 satışları devam ediyor

Avenir Bozok 270 projesi geniş özellikleri ve lüks yapısıyla sizleri bekliyor. Yozgat İli, Sorgun İlçesi’nde yer alan konut projesi Grup Avenir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site konseptinde inşa edilen proje 8 konut bloğundan oluşmaktadır. Ayrıca proje 3 artı 1 ve 4 artı 1 tip daire seçenekleriyle satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje 8 bloktan oluşmaktadır. Site konsepti içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 daire seçenekleri bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 200 metrekareden satışa sunulmuştur. Site içerisinde kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Her daireye özel mermer hamam kurnası bulunmaktadır. Ayrıca çocuk oyun parkı, yürüyüş parkuru, kamelya ve çok amaçlı açık spor sahası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra peyzaj ve çevre düzenlemesi yapılmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark mevcuttur. Bunların dışında katlar arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Her daire için hem dış kiler hem de mutfak kileri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra mutfakta ergonomik dolaplar bulunmaktadır. Dairelerde hırsız ve yangın alarmı mevcuttur. Ayrıca daireler arası görüntülü konuşma sistemi yapılmaktadır.

Avenir Bozok 270 konumu ve fiyatları hakkında

Söz konusu projede fiyatlar kat ve cepheye göre değişmektedir. Projede bulunan büyüklüğü brüt 170 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 655 bin TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 200 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatları ise 870 bin TL ile 920 bin TL arasında değişmektedir. Ayrıca nakit alımlarda ve vadeli alımlarda gerekli indirimler yapılmaktadır.

Avenir Bozok 270 projesi, Yozgat İli, Sorgun İlçesi, Agahefendi Mahallesi’nde yer almaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 50 26 ya da 0 (534) 260 33 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…