Kategoriler
Proje Haberleri

Bağçeşme Premium satışları başladı

Bağçeşme Premium konfor, nitelik ve konum gibi birçok özelliğiyle hayran bırakan projenin satışları başladı. Bu proje Zincirlikuyu İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Kocaeli İzmit’te bulunan proje 2 bloktan oluşmaktadır. Ayrıca tüm daireler 3 artı 1 olarak planlanmıştır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında genel bilgilere ulaşmak için haberin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin İç ve Dış yapısı hakkında

Bağçeşme Premium projesi 2 bloktan oluşmaktadır. A blok 14 daire, B blok 11 daire olmak üzere toplam 25 daire bulunmaktadır. Projede 3 artı 1 ve 4 artı 1 daireler bulunmaktadır. Ayrıca her blokta çatı dubleks bulunmaktadır. Proje 2195 metrekarelik bir arsa üzerine inşa edilmektedir. Her daire için 1 adet kapalı otopark ve 8 kişilik asansör bulunmaktadır. Bunun yanı sıra açık yüzme havuzu, müstakil yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve kamelya gibi sosyal alanlar mevcuttur. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca ses yalıtımı ve ısı yalıtımı bulunmaktadır. İç yapısında ise; laminant zemin ve seramik zemin kullanılmıştır. Çeşitli kaliteli markalar ve tasarımlardan oluşan kapı ve park bulunmaktadır. Granit tezgahlı mutfak, salon ve mutfakta led ışıklandırma, yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Ayrıca pencere, balkon, dış kapı ve merdiven korkulukları özel tasarlanmış ferforjedir.

Bağçeşme Premium konumu hakkında

Bağçeşme Premium projesi, Kocaeli İzmit’in Orhan Mahallesi’nde bulunmaktadır. Bağçeşme’nin ana caddesi olan Devran Caddesi’nin hemen altında bulunan Bağçeşme Premium, Gaffar Okkan Caddesi ile Ürün Sokak arasında bulunmaktadır. Muhitte alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Eğitim açısından; ilkokul-ortaokul, lise ve üniversite mevcuttur. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın civardadır. Şehir merkezine, ana yola v caddeye yakındır. Ayrıca ulaşım olarak dolmuş, minibüs, otobüs ve teleferik kullanabilirsiniz.

Bağçeşme Premium fiyatları ne kadardır?

Bağçeşçe Premium projesindeki fiyatlar konut tipine, büyüklüğüne ve kat sayısına göre değişmektedir. Projede normal daire, dubleks daire ve çatı dubleksi bulunmaktadır. Büyüklüğü otopark alanı dahil brüt 155 metrekare ile 180 metrekare arasında olan, 3 artı 1 dairelerin fiyatı 650.000 TL ile 750.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca büyüklüğü otopark alanı dahil 192 metrekare ile 208 metrekare arasında olan, 4 artı 1 dairelerin fiyatı ise 760.000 TL ile 780.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 323 27 08 ya da 0 (532) 611 52 75 telefon numaralarını arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…