Kategoriler
Proje Haberleri

Balat 26+ Bursa satışları devam ediyor

Balat 26+ Bursa projesi birbirinden farklı kullanışlı kat planları ve kaliteli yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Bursa Nilüfer’de bulunan proje Camcıoğlu Mühendislik İnşaat Ltd. Şti. tarafından hayata geçirilmiştir. Söz konusu projede 2 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede 2 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 139 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 117 metrekaredir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark mevcuttur. Bunun yanı sıra asansör, su deposu ve yangın merdiveni bulunmaktadır. 2 adet banyosu bulunmaktadır. Ayrıca yatak odasında ebeveyn banyosu ve giyinme odası mevcuttur. Zemine parke uygulaması yapılmaktadır. Bunun yanı sıra ankastre fırın, klima, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özellik bulunmaktadır. Ayrıca engelliye uygun araç park yeri, asansör ve rampa bulunmaktadır.

Balat 26+ Bursa konumu hakkında

Söz konusu proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Ahmet Yesevi Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca daireler park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Proje şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane ve sağlık ocağı yakın konumdadır. Ulaşım olarak ise; anayol ve caddeye yakın olup metro ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Balat 26+ Bursa fiyatları ne kadardır?

Balat 26+ Bursa projesinde avantajlı ödeme koşulları sizleri bekliyor. Projede bulunan büyüklüğü brüt 139 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 959.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 513 44 34 ya da 0 (539) 251 65 63 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…