Kategoriler
Proje Haberleri

Batman Royal Konutları satışları başladı

Batman Royal Konutları projesi ultra lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Batman’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Aze İnşaat Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 8 adet blok bulunmaktadır. Her katta 2 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 8 adet blok bulunmaktadır. Her katta 2 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 173 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 160 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, spor alanı ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Gömme dolap, kiler, mobilya, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir. Üstelik dairelerde ferah teraslar yer almaktadır.

Batman Royal Konutları nerede?

Proje, Batman’ın Merkez İlçesi Çamlıtepe Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Batman Royal Konutları fiyatları ne kadar?

Batman Royal Konutları projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 173 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.300.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (488) 212 02 93 veya 0 (545) 540 72 72 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…