Kategoriler
Proje Haberleri

Bella City Lüleburgaz 0,99 faiz oranı ile satışta

Bella City Lüleburgaz projesi ferahlığı ve gelişmiş özellikleri ile sizlere sunuluyor. Lüleburgaz’da daha önce görülmemiş olan proje EGM Yapı tarafından hayata geçirilmiştir. Lansmana özel kampanyası olan proje düşük faizli kredi imkânı sunuyor. Kırklareli Lüleburgaz’da bulunan projede 3 artı 1 daire satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatı hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için haberimizin devamını inceleyebiliriz.

Proje özellikleri neler?

Konfor ve ergonomik yaşamın birlikte olduğu projede satışa sunulan 3 artı 1 dairenin büyüklüğü brüt 145 metrekare olmakla birlikte net olarak 130 metrekare büyüklüğündedir. Lüks yaşam sunan projede yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Ayrıca akıllı giriş ve güvenlik sistemi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra her daireye ait kapalı otopark mevcuttur. Engelli bireylere uygun araç park yeri, asansör, giriş/rampa ve merdiven bulunmaktadır. Dairenin iç özelliklerinde ise; 2 adet banyo bulunmaktadır. Ayrıca ebeveyn banyosu da mevcuttur. Lake mutfak, lake kapı, banyo dolabı ve portmanto bulunmaktadır. Üstelik dairede çift balkon bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kombi, klima ve ankastre setiyle size teslim ediliyor.

Bella City Lüleburgaz konumu hakkında

Bella City Lüleburgaz projesi Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Hürriyet mahallesinde yer almaktadır. Çarşıya yürüme mesafesinde olan proje ultra lüks imkanlarıyla alıcılarını beklemektedir.

Bella City Lüleburgaz fiyatları ne kadardır?

Hayata geçirilen bu lüks projenin lansmana özel fiyatlarından yararlanabilirsiniz. Bu projede satışa sunulan dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekare ve net büyüklüğü ise 130 metrekaredir. Konut projesindeki dairelerin fiyatları 825 bin TL’den başlamaktadır. Üstelik 200 bin TL’ye kadar kredi için yüzde 0,99 faiz seçeneği ile daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projede teslimler ise 2022 yılı Nisan ayında yapılması planlanmaktadır.

Bu proje ve proje sahibi hakkında detaylı bilgi almak için 0 (549) 391 30 00 telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…