Kategoriler
Proje Haberleri

Bilge Doğa Evleri satışları devam ediyor

Bilge Doğa Evleri eşsiz deniz manzarası ve çam ormanı manzarasıyla sizler için satışa sunulmuştur. Resisto İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1 artı 1 ve 2 artı 1 daireler bulunmaktadır. Söz konusu proje Tekirdağ, Süleymanpaşa’da bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak iççin haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Söz konusu projede satışa sunulan 2 artı 1 dairenin büyüklüğü brüt 80 metrekare olmakla birlikte; net 70 metrekaredir. Bunun yanı sıra site içi 1000 metrekarelik yeşil peyzajlı alan, site dışı 3000 metrekarelik peyzajlı alan ve hobi bahçeleri bulunmaktadır.300 metrekarelik açık yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun parkları ve sosyal kullanım alanları bulunmaktadır. Sitede ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Daire içerisinde ise Amerikan kapı, Amerikan mutfak, duşakabin ve çelik kapı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminant zemin kullanılmıştır.

Bilge Doğa Evleri konumu hakkında

Bilge Doğa Evleri Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi Kumbağ Mahallesi’nde bulunmaktadır. Kumbağ’ın zirvesinde Marmara Denizi’ne kuşbakışı ve yan tarafları çam ormanlarıyla çevrili olup eşsiz bir deniz ve orman manzarası sunmaktadır. Ayrıca şehir merkezine yakın olup belediye, cami, sağlık ocağı, semt pazarı, market ve spor salonu yakın civarda bulunmaktadır. Çevrede ilkokul-ortaokul ve lise mevcuttur. Bunun yanı sıra ulaşım olarak dolmuş ve minibüs gibi araçları kullanabilirsiniz.

Bilge Doğa Evleri fiyatları ne kadardır?

Bu projede, brüt 80 metrekare büyüklüğündeki 2 artı 1 dairelerin fiyatı 315.000 TL’den başlamaktadır.

Ayrıca proje içerisinde bulunan 1 artı 1 daireler de 255.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (282) 283 53 54 ya da 0 (531) 835 59 81 telefon numaralarını arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…