Kategoriler
Proje Haberleri

Bodrum Life Akçaalan satışları başladı

Bodrum Life Akçaalan projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Çelik İnşaat Grup tarafından hayata geçirilmektedir. 2.000 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen proje, 6 blok olarak tasarlanmaktadır. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

2.000 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen proje, 6 blok olarak tasarlanmaktadır. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 95 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 80 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca 152 metrekare bahçe alanı ve spor alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra su deposu, kablo TV ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima mevcuttur.

Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda otomatik panjur sistemi kullanılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmıştır. Birinci sınıf lake kaplama mobilyalar yer almaktadır. Barbekü, çamaşır odası, şofben, şömine ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, merdiven, banyo, mutfak ve tuvalet mevcuttur.

Bodrum Life Akçaalan konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Turgutreis Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Deniz otobüsü, dolmuş, metrobüs, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. D-Marin Turgutreis 2 kilometre, Günbatımı Plajı 3 kilometre ve Havalimanı 45 kilometrelik uzaklıktadır.

Bodrum Life Akçaalan fiyatları ne kadardır?

Bodrum Life Akçaalan projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 95 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.200.000 TL ile 1.400.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 630 31 11 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…