Kategoriler
Proje Haberleri

Çardak Konakları Lapseki satışları başladı

Çardak Konakları Lapseki projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Çanakkale’nin Lapseki İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Eyka İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 95 metrekare ile 130 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, kamelyalar ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, kablo TV ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Projede birinci sınıf malzeme ve kaliteli işçilik yapılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmıştır.

Çardak Konakları Lapseki konumu hakkında

Proje, Çanakkale’nin Lapseki İlçesi Çardak Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar şehir merkezinde, doğa ile iç içe olup boğaz ve deniz manzarasına sahiptir. Muhitinde market ve semt pazarı gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Sahile ve Kum Adası’na 500 metre, Feribota ise 750 metre uzaklıktadır. 1915 Köprüsü’ne 4 kilometre, Çanakkale Merkez’e ise 30 kilometrelik mesafededir. Deniz otobüsü, dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın konumda yer almaktadır.

Çardak Konakları Lapseki fiyatları ne kadardır?

Çardak Konakları Lapseki projesinde fiyatlar bulunduğu konuma, kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 95 ile 130 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 390.000 TL ile 460.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projede krediye uygun satışlar yapılmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (286) 532 50 01 veya 0 (532) 353 16 06 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…