Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Cihannüma Çengelköy kişiye özel ödeme planı

Cihannüma Çengelköy projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul Üsküdar, Çengelköy’de İstanbul Boğazı manzarasına sahip projede kalan son dairelerin satışlarına devam ediliyor. Koza Mesken firması tarafından İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar’da hayata geçirilen projede kişi özel ödeme imkanı da yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Toplam 10 bin metrekare inşaat alanına sahip projede 5 konut bloğunda 25 adet daire yer alıyor. Projede geniş bahçe alanı, kapalı otopark, misafir otoparkı, toplantı salonu ve sosyal alanlar yer alıyor. 3. bodrum katta yer alan kapalı otopark toplam 50 adet araç kapasiteli olarak projelendirildi. Projede ayrıca her konut için bir adet depo alanı da yer almaktadır. 5 bloktan meydana gelen projede 1. blokta 250.96 metrekare bahçe alanı, 2. blokta 221.7 metrekare bahçe alanı, 3. blokta 219.53 metrekare bahçe alanı bulunuyor. 4. blokta 189.25 metrekare bahçe alanı bulunurken 5. blokta ise 155.62 metrekare bahçe alanı yer alıyor.

Cihannüma Çengelköy projesinde bahçe dubleksi daireler, normal daireler ve çatı dubleksi daireler yer almaktadır.  Bahçe dubleksi daireler yaklaşık 280 metrekare olarak tasarlandı. Normal daireler 188.08 metrekare, 216 metrekare ve 253.12 metrekare olarak tasarlandı. Çatı dubleksi daireler ise 432 metrekare olarak projelendirildi.

Kişiye özel ödeme seçenekleri

Projede yer alan sosyal alanlar içerisinde erkekler için spor alanı, bayanlar için spor alanı, sauna ve duş alanları, giyinme alanları, bekleme alanları, çocuk oyun parkı, basketbol ve voleybol sahası gibi alanlar yer alıyor. Banka kredisi kullanımına uygun olan projede ayrıca kişiye özel ödeme seçeneklerine de yer veriliyor. Projede 216 metrekare büyüklüğe sahip 5+1 tip dairelerin ortalama fiyatı ise 7 milyon TL olarak belirlenmiş durumda. 280 metrekare 5+2 tip bahçe dublekslerin ortalama fiyatları 7 milyon 950 bin TL civarında.  188 metrekare 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 5 milyon 500 bin TL’den başlıyor.

Cihannüma Çengelköy nerede yer alıyor?

Çamlıktepe parkına yakın bir konumda yer alan Cihannüma Çengelköy projesi Güzeltepe Mahallesi, Çamova Sokak, No: 6 Çengelköy Üsküdar / İstanbul posta adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili detaylı bilgi için 0216 310 74 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz.