Kategoriler
Emlak Haberleri

Deda La Vida Denizli’de akıllı evler

Deda La Vida konut projesinde teknoloji ve konforun birleştiği yapılar sizleri Denizli’de beklemektedir. Deda Yapı firmasının hayat verdiği projede hemen teslim ile alıcılar ev sahibi olmakta gecikmiyor.

Deda La Vida proje özellikleri

Denizli Cinkaya Bulvarı’nda 6 blok olarak hayat bulan Deda La Vida konut projesi hemen teslim ile sizleri beklemektedir. Konforun teknoloji ile harmanlandığı ve şıklıkla birleştiği yapılar aynı zamanda muhafazakâr yaşamı sevenler için oldukça uygun. C konut segmentli proje daire seçeneklerini 2+1 ve 3+1 olarak belirlemiştir. Proje kapsamında 9 katlı binalar toplamda 182 daireyi barındırmaktadır.

Denizli manzarasını gözler önüne seren Deda La Vida konut projesi, birçok sosyal imkanları da beraberinde getiriyor. Bay ve bayan ayrımı yapılarak gözlerden uzak, rahat bir alanın sağlandığı açık ve kapalı yüzme havuzları tercihe sunulmuştur. Fitness salonu ve yüzme havuzlarında herhangi bir rahatsızlığa sebep olmamak için bölgeniz OGS sistemi ile güvence altına alınıyor. Bu sistem aynı zamanda projede birçok alan içerisine aktarılmıştır. Bunlardan kapalı otopark, spor tesisi, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, Türk hamamı ve Sauna dikkat çekmektedir. Lüks yaşamın her türlü ihtiyacını kolaylıkla karşılayan projede aynı zamanda bina içlerine toplantı salonları dahil edildi.

Açık alanda konumlandırılan konutlar Denizli’nin manzarasını tamamen sizlere getiriyor. Bu proje aynı zamanda temiz havası sayesinde adeta hastalıklara karşı meydan okumaktadır. Deda La Vida tüm dairelerinde akıllı sistem kullanarak enerji kullanım alanını azalmaktadır. Konut içerisinde uzaktan ev yönetimini kolayca yapabileceğiniz sistem karşısında elektrik, klima, panjur, su ve doğal gaz sistemleri tüm bu teknolojiden yararlanıyor.

Her daire için bağımsız 1 adet depo bulunmakla birlikte bina girişlerinde sizleri lobi karşılamaktadır. Bahçe peyzaj alanına son derece önem veren konut projesi, yeşil alanları çevresine kazandırıyor. OGS sistemli otopark giriş-çıkışların sağlandığı kapalı alanda her bir daire için 1 araçlık yer ayrılmıştır.

Bina içlerinde uydu sistemi, ulusal yayın yapan özel uydu sistemi yer alıyor. Topraklama ve yıldırımdan sizleri koruyan özel tesisat sayesinde yaşam alanınız oldukça güvenlidir. Ortak alanlar için ayrıca jeneratör kullanılmış olup, her daireye bağımsız elektrik sayacı yer almaktadır. Elektrik kaçaklarına ve yangın tehlikesine karşı akım rölesi ve şalteri bulunuyor. Cep telefonu ve tabletlerden evinizi yönetebileceğiniz akıllı bina sistemleri  yüzleri daima güldürmektedir.

Projede yer alan daire fiyatları

Deda La Vida konut projesi radya temel altında ve bodrum kat dış duvarlarında su yalıtımı sağlamıştır. Aynı zamanda daireler arasında ısı ve ses yalıtımı sağlanarak, dış cephe mantolama sistemi ile son derece iyi bir yaşam alanına sahip olabilirsiniz. 300 bin TL’den başlayan konut fiyatları tercihe göre 400 bin TL rakamını görmektedir. Daha fazla detay için aşağıda verilen numaradan firma ile irtibatta kalabilirsiniz.

İletişim: 0 (258) 268 88 220 / (532) 241 14 560