Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Dekar Şehirbahçe hemen taşın, sonra öde kampanyası başlattı

Bahçeli ev arayışında olanlar için müjdeli bir haber var! Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından biri olan Dekar Yapı, Başakşehir’in incisi Bahçeşehir’de yer alan Dekar Şehirbahçe projesi ile birlikte, cazip bir kampanya sunmaktadır. Söz konusu proje hemen taşın, sonra öde kampanyası ile, bahçeli ev sahibi olmak artık çok daha kolay ve uygun hale gelmektedir.

Hemen Taşın, Sonra Öde Kampanyası Detayları

Dekar Yapı, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir’deki Dekar Şehirbahçe projesine özel bir kampanya başlatmıştır. Ayrıca konut projesi kapsamında bu özel kampanya başlatılmıştır. Kampanya kapsamında, bahçeli ev almak isteyenlere avantajlı bir fırsat sunulmaktadır. Kampanya kapsamında, peşin alımlarda yüzde 20 indirim imkanı sağlanmaktadır. Ayrıca, vadeli alımlarda ise vade farksız 24 ay taksitlendirme seçeneği sunmaktadır.

Projeden Bahçeli Ev Sahibi Olmanın Avantajları Nelerdir?

Dekar Şehirbahçe projesi, doğal güzellikleri modern yaşamın konforuyla bir araya getirmektedir. Konut projesi 41 bin metrekarelik geniş arsa alanı üzerine inşa edilmektedir. Bu özel proje, 2+1’den 4+1’e kadar değişen farklı büyüklüklerde daireler yer almaktadır. Ayrıca projede, tamamı müstakil girişli ve bahçeli 181 adet meskenden oluşmaktadır.  İstanbul’da bahçeli bir ev sahibi olmanın hayalini kuranlar için Dekar Şehirbahçe projesi, ideal bir seçenek olarak öne çıkmaktadır.

Dekar Şehirbahçe projesi sadece bahçeli bir yaşam sunmuyor. Aynı zamanda birbirinden farklı imkanlarla dolu bir sosyal yaşamı da beraberinde getirmektedir.

Konut projesinde, açık yüzme havuzu, kafe, çocuk parkı, basketbol sahası yer almaktadır. Ayrıca projede, peyzaj havuzu ve yürüyüş yolları gibi birçok olanakla donatılmıştır. Ayrıca, her ev sahibi için 2 adet kapalı otopark da yer almaktadır.

Detaylı Bilgi ve İletişim

Dekar Şehirbahçe projesi hakkında daha fazla bilgi almak ve yerinizi ayırtmak için 0212 850 54 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Dekar Şehirbahçe hemen taşın, sonra öde kampanyası, bahçeli ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Doğanın huzurunu modern yaşamın konforuyla bir araya getiren bu özel projede, hayalinizdeki evi bulmanız çok daha kolay ve uygun hale geliyor.

Proje ile ilgili detaylı bilgi için 0212 850 54 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Exit mobile version