Kategoriler
Emlak Haberleri Şirket Haberleri

Fuzul 2024’te iki katı büyüme hedeflemektedir

Tasarruf finansman sektörünün lideri Fuzul, 2023 yılında aktif büyüklüğünü %100 artırarak 5.4 milyar TL’ye çıkardı. Aynı zamanda net karını %37,33 artırmıştır. Öz kaynaklarını ise ikiye katlayarak yaklaşık 2 milyar TL’ye ulaşmıştır. Fuzul, her ay 1 milyar TL değerinde ev ve araç teslim ederek piyasaya önemli bir likidite sağladı. Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 2023 yılının Fuzul için başarılı bir yıl olduğunu belirtti ve 2024’te daha fazla kişiye tasarruf finansman sistemiyle tanıştırmayı hedeflediklerini söyledi.

2024’te Şube Sayımızı 125’e Çıkaracağız

Fuzul, büyüme stratejisi doğrultusunda 2024 yılında Türkiye’nin dört bir yanında yeni şubeler açmayı planlıyor. Bu sayede daha fazla kişi tasarruf finansman sisteminin avantajlarından yararlanabilecek. Ayrıca sektörün bilinirliği artacak, istihdam sağlanacak ve tasarruf oranları artırılarak yastık altı birikimler ekonomiye kazandırılacak.

Fuzul, 1992 yılından bu yana kişilerin kendi ödeme güçlerine göre bir araya gelerek kendi belirledikleri taksitlerle ev, araç ve çatılı iş yeri sahibi olmalarını sağlıyor. Fuzul, 2023 yılında güçlü bir performans sergiledi.

Piyasaya 1 Milyarlık Teslimatla Likidite Sağlıyoruz

Eyüp Akbal, Fuzul’un aktif büyüklüğünü %100 artırarak 5.4 milyar TL’ye çıkardığını belirtmiştir. Net karını ise %37,33 artırarak ve öz kaynaklarını ikiye katlayarak 2 milyar TL’ye yaklaştırdığını belirtmiştir. Ayrıca her ay 1 milyar TL değerinde ev ve araç teslim ederek piyasaya önemli bir likidite sağladıklarını söylemiştir.

Dijitalleşme Yatırımlarımızı Arttıracağız

Akbal, dijital dönüşümün önemine dikkat çekti ve Fuzul’un bu alanda yatırımlarını artıracağını belirtti. Fuzul, 30 yıldan fazla süredir tasarruf finansman sisteminde faaliyet göstermektedir. Ayrıca birçok farklı ekonomik koşula uyum sağlamayı başarmıştır.

2024’te Pazar Payımızı Artıracağız

Akbal, 2024’te pazar paylarını daha da artırmayı hedeflediklerini belirtti. Fuzul, 32 yıllık köklü geçmişiyle geleceğe kararlı adımlarla ilerlemeye devam edecek ve Türkiye ekonomisine katkı sunacaktır. Tasarruf finansman sistemi, Türkiye’nin güçlü bir ekonomik yapı inşa etmesinde önemli bir rol oynuyor. Ayrıca, inşaat, otomotiv, beyaz eşya ve mobilya gibi birçok sektörü harekete geçirmektedir. Böylece istihdama katkıda bulunmaktadır. Firma, 2024’te alternatif dağıtım kanallarını çeşitlendirecek, dijital dönüşüm adımlarını hızlandıracaktır. İnsan kaynağı yetkinliğini artırarak daha fazla kişiyi tasarruf finansman sistemiyle tanıştıracaktır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…