Kategoriler
Proje Haberleri

Doğa Evleri Rize satışları devam ediyor

Doğa Evleri Rize projesi geniş özellikleri ve konforlu yapısıyla sizleri bekliyor. Söz konusu proje TAŞMAK İNŞAAT tarafından hayata geçmektedir. Ayrıca bu konut Rize’nin Merkez ilçesinde yer almaktadır. Konutta 3 artı 1 ve 4 artı 1 köşe daireler bulunmaktadır. Bina 11 katlı olup her katta 4 daire bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin İç ve Dış Yapısı Hakkında

Konut 3 artı 1 ve 4 artı 1 dairelerden oluşmaktadır. Söz konusu projede satışa sunulan 4 artı 1 dairenin büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Net olarak ise 160 metrekare büyüklüğündedir. Binada 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Isı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca kapalı garaj ve otopark mevcuttur. Bunun yanı sıra asansör, yangın merdiveni jeneratör bulunmaktadır. Oyun parkı ve spor alanı gibi sosyal alanlar da mevcuttur. Ayrıca engelli bireylere uygun asansör, araç park yeri, giriş/rampa, merdiven, tutamak/korkuluk ve park bulunmaktadır. Bunun yanı sıra banyo, geniş koridor, mutfak, oda kapısı, priz/elektrik anahtarı ve tuvalet mevcuttur. İç özellikleri ise; ADSL, yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. 2 adet banyosu olup duşakabin ve ebeveyn banyosu mevcuttur. Ayrıca küvet ve jakuzi bulunmaktadır. Laminant zemin, seramik zemin ve parke zemin uygulanmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası bulunmaktadır.

Doğa Evleri Rize konumu hakkında

Daire 3 artı 1 ve 4 artı 1 konutlardan oluşmaktadır. 4 artı 1 dairelerin hepsi sahile bakan cephede olup deniz manzaralıdır. Dağdibi’ne bakan yerlerde ise 3 artı 1 daireler deniz, şehir ve doğa manzarası bulunmaktadır. Söz konusu proje Rize’nin Merkez İlçesi İslampaşa Mahallesi’nde bulunmaktadır. Civarda alışveriş merkezi, market, park ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın bölgededir. Bunun dışında ilkokul-ortaokul, lise ve üniversite mevcuttur. Şehir merkezine yakın olup dolmuş, minibüs ve otobüs gibi taşıtları kullanabilirsiniz.

Doğa Evleri Rize fiyatları ne kadardır?

Doğa Evleri Rize projesinde dairelerin fiyatları kat ve cephesine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan büyüklüğü brüt 200 metrekare olan 4 artı 1 dairenin fiyatı 940.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (506) 183 33 61 telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…