Kategoriler
Emlak Haberleri

Ekmas Yapı ve arsaVev’den iş birliği

Gücünü 35 yıllık köklü geçmişinden alan Ekmas Group şirketlerinden Ekmas Yapı, imarlı ve projelendirilmiş arsalar sunan arsaVev ile iş birliği yapmıştır. Bu iş birliği ile devrim niteliğinde bir modele imza atılmıştır.

Konut Fiyatlarının Yükselmesi ve Konut Edinme Zorluğu

Günümüzde konut fiyatları endeksi, geçen seneye oranla yüzde 90,3 artış yaşarken bu seviye, konut fiyatlarının sıra dışı yükselmesine konut edinmede sıkıntı yaşanmasına yol açtı. Yabancıların alımıyla fiyatların yükselmesi, Şubat ayında yaşanan deprem dolayısıyla 12 şehirden göçlerin eklenmesi, yüksek enflasyon ve döviz kurundaki yükselme eğilimi satış ve kiralama rakamlarının katlanmasına sebep oldu.

Ekmas Group’un Çözüm Odaklı Yaklaşımı

Bu çerçevede tüketicilerin konut edinmesindeki engelleri kaldırmak için Ekmas Group, arsaVev seferber olmuştur. ArsaVev Sapanca projesinden arsa alanların evlerini, kat karşılığı modeliyle Ekmas Yapı’ya inşa ettirecektir.

Sapanca’daki avantajlı Proje

ArsaVev Sapanca projesi, İstanbul’a 1,5 saat, Bursa ve Eskişehir’e yaklaşık 2 saat mesafede konumlanıyor. Projede, Ekim ve Kasım aylarına özel bir kampanya düzenlenmiştir. Bu kapsamda, 1 milyon 925 bin TL’den başlayan fiyatlarıyla ve taksit imkânı ile oldukça avantajlı bir şekilde yatırımcılara sunulmaktadır.

Projenin Özellikleri

Hedeflenen proje, açık ve kapalı olmak üzere iki adet havuza sahiptir. Ayrıca proje, kapalı otopark ve spa merkezine sahiptir.

Gayrimenkul sektöründe 2017 yılından bu yana arsaVev, arsa yatırımlarına çözüm sunmaktadır. Bugüne kadar 12 bin tapu teslim ederek 4 milyon 960 bin m2 arsa satışı gerçekleştirilmiştir. Ayrıca Türkiye’nin gözde lokasyonlarında yatırım gerçekleştirerek altyapısı hazır, imarlı ve hemen teslim arsa imkânı sunmaktadır.

Ekmas Yapı Kalite Anlayışı

Firma kalite prensibiyle özgün projelere imza atıp koşulsuz müşteri memnuniyetini gözeterek hayal edilenin ötesine emin adımlarla ilerlemeyi ilke edinmiştir. 2014 yılından bu yana yaşama, doğaya ve insana önem veren projeler geliştirmektedir. Ayrıca her geçen gün heyecan verici yeni projelerle büyümesini sürdürmektedir.

Ekmas Yapı ve arsaVev iş birliği, konut sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsat sunmaktadır. Bu iş birliği, konut fiyatlarının yüksek olduğu dönemlerde bile fırsatlar yaratmıştır. Ayrıca ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmek isteyenlere büyük bir destek sağlamaktadır. Hem Ekmas Yapı’nın kalitesi, arsaVev’in deneyimi, bu iş birliğini güvenilir ve avantajlı hale getirmektedir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…