Kategoriler
Emlak Haberleri

Eminevim ile faizsiz sistemden kira öder gibi ev sahibi olun

Eminevim, “Ev almanın en kolay yolu” sloganıyla yola çıkıyor. Kredi faiz notunun yeterli gelmemesi üzerine ev hayallerinden vazgeçen vatandaşların yanında olan Eminevim, finansman ihtiyaçlarına cevap verecek. Faizsiz, İslami şartlar üzerinden alınması mümkün olan finans yardımı, kişileri kredi yükünden de kurtarıyor.

Eminevim ile kira öder gibi ev sahibi olun

Eminevim sisteminden ev sahibi olmak isteyenlerin ilk olarak resmi web adresi üzerinden giriş yapmaları gerekiyor. Daha sonrasında gerekli bilgileri sisteme işlemeli ve karşı tarafın geri dönüş yapması beklenmelidir. Gelecek olan bilgilendirme sayesinde finansman seçeneklerinizi öğrenecek ve kira öder gibi ev sahibi olmanın keyfini yaşayacaksınız.

Sistem sayesinde yeniden hayaller kurulabilir

Bankacılık sistemlerinde olduğu faiz ödeme külfeti altına girmezsiniz. Finans seçeneğiniz tamamen faizsiz bir sistemden oluşmaktadır. Sistem şu şekilde işler: Önce 100 kişilik bir grup oluşturulur, ardından her ay sizlerin belirleyeceği tutarda ödeme yapılır. Aylık olarak bir kez çekiliş hakkına sahip olmakla birlikte, 100 kişilik grubun arasında isminizin çıkması sizi ev sahibi yapar. Ev sahibi olan kişiler de yine geride kalan kişilerin ev sahibi olması amacıyla ödeme sisteminde kalır. Bu sayede konut sahipleri icra gibi kötü olaylarla yüzleşmek zorunda bırakılmaz.

Taksitler ne kadar?

Sistemde ödenmesi gereken tutarı yine kişiler belirlemektedir. Bütçenize uygun bir şekilde ödeme sistemine dahil olabilir, borçlarınızı ödeyemeyecek duruma geldiğinizde ise taksitleri dondurma veya erteleme gibi önemli fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Herhangi bir şart var mıdır?

Sisteme dahil olmak isteyenler için herhangi bir şart belirtilmemiştir. Türkiye’de oturum sağlayan vatandaşlar rahatlıkla başvuruda bulunabilirler.

Emlak konut haberlerine göz atmak için tıklayınız.