Kategoriler
Emlak Haberleri

Emlak Katılım büyümeye devam ediyor

Emlak Katılım, Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Mart ayından itibaren hizmet verme sürecinde aktif rol oynayan Emlak Katılım, şube ağını genişletmek için sıkı çalışmalarını sürdürmektedir. İstanbul üzerindeki şube sayısını arttırdığı belirlenen Katılım’ın, toplamda beş şubeyi sadece İstanbul üzerinde açtığı görüldü.

Emlak Katılım ailesi büyüyor

2019 yılının Mart ayından bu yana sektörde aktif rol oynayan Emlak Katılım, şubelerini Türkiye geneline yayacak. Başta gayrimenkul sektörü olmak üzere birçok misyonu bulunan Katılım’ın, ekonomik büyüme ve istihdama katkısı da azımsanamayacak kadar fazladır. Ayrıca sektöre stratejik bir yön sağlayan ve sürdürülebilirlik kazandıran Katılım, herkes için erişilebilir finansman modelleri üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Sektörde hem payını yükselten hem de şubelerini İstanbul içinde arttıran banka, aynı zamanda Türkiye genelinde de büyümek için çalışmalara başladı. İstanbul Erenköy’de beşinci şubesinin açılmasıyla birlikte ailesini büyüten Katılım, hizmet ağını geliştirmek için kolları sıvıyor. Son üç aylık dönemde Gaziantep, Samsun, Konya ve Rize şubeleriyle söz edilirken, Erenköy şubesiyle birlikte sayıyı 16’ya çıkarmıştır.

Pandemiye rağmen gelişiyorlar

Erenköy Şubesi’nin açılmasından dolayı büyük bir sevinç yaşadığını aktaran Genel Müdür Nevzat Bayraktar, pandemi dönemine rağmen şubeleri Türkiye genelinde genişlettiklerini belirtti. İstanbul’da beşinci şubeyi açtıkları için oldukça mutlu olduğunu söyleyen Bayraktar, hizmet portföyünde giderek büyüdüklerini söylemesi oldukça dikkat çekicidir. Faaliyete başlayan Erenköy Şubesiyle birlikte artık 16 şubeye ulaşan sayılarıyla Türkiye geneline, sağlam temellerle hizmet veriliyor. Ülkenin gücüne inandıklarını belirten Bayraktar, esnafın, KOBİ’lerin, işadamlarının gücüne inanç duyduklarını ve potansiyellerinin farkında olduklarını dile getirdi. İşbirliği içerisinde oldukları sürece yapabileceklerinin önünün açık olduğunu belirten genel müdür, Türkiye’nin bulunduğu coğrafi konumun da son derece önemli olduğunu söylemeden edemedi. Ortaya çıkarılacak stratejik projelerle önümüzdeki yıllarda yükseliş yakalanabileceği ve grafik tablolarında artışın görüleceği çok açık.

Yıl sonuna kadar şube sayısı 40’a ulaşacak

Hizmet ağının her geçen gün genişlemesiyle birlikte yedi coğrafi bölgede hizmete girmesi beklenen şubeler sırada bekliyor. Türkiye geneline yayılması ve istihdamda öne çıkması son derece önemli olan Katılım, hizmetlerini sürdürmek için çalışmalara başladı. Ayrıca Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Ankara, Bursa, İzmir, İzmit, Gaziantep, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Konya ve Büsan’da hizmet vermeye devam eden Emlak Katılım; bu yıl sonuna dek şube sayısını 40’a ulaştırmayı hedef haline getirdi.

Diğer emlak haberlerine göz atmak için tıklayınız.