Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Eston Şehir Mahallem’de Anneler Günü’ne özel indirim

Polatyol Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir’de hayata geçirilen Eston Şehir Mahallem projesinde annelere çok özel bir sürpriz hazırladı.

.

Az katlı, yeşille iç içe konseptiyle özellikle çocukların ve dolayısıyla annelerin çok mutlu olacağı Eston Şehir Mahallem projesinde sadece 14 Mayıs Pazar Anneler Günü etkinliğinde yüzde 25 indirim imkanı bulunuyor.

Eston Şehir Mahallem projesinde “Senede 1 Gün” fırsatı kapsamında, sadece 14 Mayıs Pazar Anneler Günü etkinliğine katılan ve ev sahibi olmaya karar veren davetlilere, yüzde 25 indirim uygulanacak.

14 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te başlayacak ve 17.00’de sona erecek Eston Şehir Mahallem Anneler Günü etkinliğine tüm anneler ve tabii çocukları davetli.

Eylül’de yaşam başlıyor

Özlenen mahalle kültürünü yeniden başlatmayı hedefleyen Eston Şehir Mahallem projesinde yaşam 2017 yılı Eylül ayı içerisinde başlıyor. Tamamına yakını satılan ve sadece 40 dairesi satışta olan Eston Şehir Mahallem’in dikkat çeken özelliklerinden biri toplam 68 dönüme yayılan ve 47,5 dönümü açık ve yeşil alan olarak tasarlanan az yoğunluklu bir proje olması.

 

Metrekare fiyatları 4 bin 500 TL ile 5 bin TL arasında değişen Eston Şehir Mahallem projesinde daire fiyatları ise 299 bin liradan başlıyor 1.2 milyon liraya kadar yükseliyor.

Eston Şehir Mahallem projesinde peşin alımlarda anında yüzde 15 indirimin yanı sıra, yüzde 1 peşin ödeme seçeneğinde, 60 aya 0, 120 aya yüzde 0.45 faiz oranı uygulanacak.