Kategoriler
Emlak Haberleri

Ev sahibi olmak için yeni bir dönem başlıyor

Ev sahibi olmak hayali herkes için önemli bir hedef olabilmektedir. Ancak son yıllarda emlak fiyatlarındaki artışlar nedeniyle bu hedefe ulaşmak giderek zorlaşmaktadır. Neyse ki, Türkiye’de Fuzul Holding bünyesinde 2023 yılında kurulan Fuzul Topraktan ile yeni bir dönem başlatmıştır. Fuzul Topraktan, aşamalı konut sahibi olma sistemi ile ev sahibi olmayı daha erişilebilir hale getirmektedir.

Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi Nedir?

Fuzul Topraktan’ın getirdiği “Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi,” gayrimenkul sektörüne taze bir soluk getirmektedir. Ayrıca bu sistem, orta ve dar gelirli vatandaşlar için uygun bütçelerle ev sahibi olmayı kolaylaştırmaktadır. İşte bu yenilikçi sistemle ilgili daha fazla bilgi:

Topraktan Ev Alma İmkanı

Fuzul Topraktan, uygun fiyatlarla tam donanımlı sitelerde ev sahibi olma fırsatı sunmaktadır. Sistem, insanların arsa ve konut sahibi olmalarını mümkün kılıyor.

Fuzul Topraktan’ın Hedefi

Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, projelerini şu şekilde açıklıyor: “Hepimizin artık çok iyi bildiği gibi ülkemizde arsa ve konut en büyük yatırım aracı olarak görülüyor. İnsanların en büyük hayali ev sahibi olmak. Maalesef günümüz koşullarında insanlar bu hayallerinden git gide uzaklaşmaya başladı. Bu noktada nasıl bir çözüm üretebileceğimizi düşünerek, ülkemize ve milletimize katma değer sağlayacağına inandığımız Fuzul Topraktan şirketimizi faaliyete geçirdik. Türkiye’de bir ilke daha imza atmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Fuzul Topraktan olarak hayata geçirdiğimiz ‘’Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi’’ sayesinde hem arsa hem de konut sahibi olmayı mümkün kılıyoruz.”

Daha Hesaplı Ev Sahibi Olma İmkanı

Fuzul Topraktan ile ev sahibi olmak, yaklaşık yüzde 30 daha hesaplı hale geliyor. Faruk Akbal, konuyla ilgili şunları söylüyor: “Vatandaşlarımız yalnızca kendi payına düşen inşaat maliyetini karşılayarak arsa üzerinde yapılacak konut projesinden Fuzul Topraktan güvencesiyle maliyetine ev sahibi olabileceklerdir. Ayrıca ev alırken Yüzde 30’a yakın yatırımcıların bütçesini korumuş oluyoruz.”

Ispartakule Projesi

Fuzul Topraktan’ın kısa vadeli gelecek planları arasında Ispartakule projesi bulunmaktadır. Lansman 25 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir. Büyük Satış Lansmanı ile 1+1’den 4+1’e değişen daire seçeneklerini satışa sunacaktır. Proje, sosyal tesisler, geniş peyzaj alanları, açık ve kapalı spor alanları yer almaktadır. Ayrıca otopark, 7/24 güvenlik, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları gibi tam donanımlı bir yaşam sunmaktadır.

Aşamalı Konut Sahibi Olmak İsteyenler İçin Adımlar

Peki, aşamalı konut sahibi olmak istiyorsanız neler yapmanız gerekiyor? İşte adımlar:

  1. İlk adımda, belirlenmiş ve projelendirilmiş bir arsada evinizin arsa payını satın alıyorsunuz.
  2. Ardından, evin inşaat maliyetini taksitler halinde ödemeye başlıyorsunuz.
  3. Evin inşaat süreçleri Fuzul Toprak’tan tarafından tamamlanacaktır. Ve hak sahipleri böylece konut sahibi olacaktır.

Bu sayede ekstra maliyetlere katlanmadan daha düşük bir bütçeyle ev sahibi olma fırsatına sahip oluyorsunuz.

Fuzul Topraktan’ın aşamalı konut sahibi olma sistemi, mesken sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürmek isteyenler için harika bir fırsat sunmaktadır. Artık uygun fiyatlarla konut sahibi olmak hayal değil. Fuzul Topraktan ile daire sahibi olma yolunda ilk adımı atabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…