Kategoriler
Proje Haberleri

Flair Park Konutları satışları devam ediyor

Flair Park Konutları projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Eskişehir Tepebaşı’nda bulunan proje Sezerler Grup İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. 4 bloktan oluşan projenin her katında 2 daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz. 

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 bloktan oluşan dairelerin her katında 2 daire bulunmaktadır. Ayrıca bu daireler 4 artı 1 konut tipine sahiptir  Projede satışa sunulan 4 artı 1 lüks dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekare, net büyüklüğü ise 175 metrekare olmaktadır. Binada asansör mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde ferah oturma alanları ve oyun parkı bulunmaktadır. Daire içerisinde ebeveyn banyosu dahil 3 adet banyo bulunmaktadır. Ayrıca banyolara duşakabin takılacaktır. Ankastre set, kombi ve vestiyer takılı olarak teslim edilmektedir. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Ayrıca engelliye uygun asansör ve rampa bulunmaktadır.

Flair Park Konutları konumu hakkında

Proje, Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi Söğütönü Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa ile iç içe konumdadır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park ve hastane bulunmaktadır. Ulaşım olarak ise ana yol ve caddeye yakın konumdadır. Dolayısıyla dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Flair Park Konutları fiyatları ne kadardır?

Flair Park Konutları projesinde bulunan brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 lüks dairelerin fiyatı 1 milyon 200 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (222) 221 11 20 ya da 0 (506) 874 75 73 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…