Kategoriler
Proje Haberleri

Fuga Panorama Villaları satışta

Bodrum villa projesi Metemtur Yatırım Enerji Turizm ve İnşaat A.Ş. firması tarafından hayata geçirilmektedir. Villa projesi Muğla İli, Bodrum İlçesi, Koyunbaba Mahallesi’nde yer almaktadır. Fuga Panorama Bodrum projesi ile ilgili detaylı bilgiye haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Gümüşlük villa projesi 13 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 13 bin metrekarelik alan üzerinde üç farklı tipte toplam 30 adet villadan meydana gelmektedir. Söz konusu villaların kendisine ait bahçe, havuz ve otoparkı mevcuttur. Villalar 12 ay süre ile ikamet edilecek şekilde projelendirilmiştir.

Fuga Panorama Bodrum villa projesinde tek katlı villalar ve dubleks villalar yer almaktadır. Tek tip tek katlı villalar ve iki farklı tipte dubleks villalar projede yer almaktadır.

Tek katlı villalar 4+1 tipinde tasarlanmıştır. Bu tek katlı villaların büyüklükleri ise brüt 167.6 metrekaredir. Dubleks villalar iki tip olup birincisi 4+1 tipinde diğeri ise 5+1 tipinde tasarlanmıştır. 4+1 tipinde tasarlanan dubleks villalar brüt 174 metrekare büyüklüğündedir. Bu villa tipleri ikiz villalardan meydana gelmektedir. 5+1 tip dubleks villalar ise brüt 214 metrekare büyüklüğündedir.

Bodrum Fuga Panorama Villaları projesinde her villaya ait özel havuz yer almaktadır. ayrıca bahçe, kapalı garaj, yerden ısıtma, soğutma sistemi ve akıllı ev gibi özellikler mevcuttur.

Fuga Panorama ne zaman teslim edilecek?

Bodrum villa projesinde inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam etmektedir. Villa projesinin 2022 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Fuga Panorama nerede yer alıyor?

Yalıkavak Marina’ya 8 km, Gümüşlük Antik Limanı’na ise 4 km mesafede yer almaktadır. Ayrıca villa projesi Bodrum Kalesi’ne 24 km, Bodrum Milas Havalimanı’na ise 59 km mesafede bulunmaktadır.

Villa projesi Koyunbaba Mahallesi, 1366 Sokak, Gümüşlük Bodrum / Muğla adresinde yer almaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0850 800 38 42 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

“Fuga Panorama Villaları satışta” için 2 yanıt

Detaylı bilgiler !!!! En azından m2 birim fiyatı yaklaşık da olsa yazılabilir.

Yorumlar kapatıldı.