Kategoriler
Proje Haberleri

Gefa Yapı Yaz Çengelköy satışları devam ediyor

Gefa Yapı Yaz Çengelköy lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. İstanbul Üsküdar’da bulunan proje Gefa Yapı tarafından hayata geçirilmiştir. Projede 4 artı 1 normal daire, 5 artı 2 çatı dubleksi ve 6 artı 1 bahçe dubleksi bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu projede normal daire, çatı dubleksi ve bahçe dubleksi daireler bulunmaktadır. Projede satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 177 metrekaredir. Bahçe dubleksi olan 6 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 285 metrekaredir. Bunun yanı sıra çatı dubleksi 5 artı 2 dairelerin büyüklüğü ise brüt 341 metrekaredir. Sitede 7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark bulunmaktadır. Ayrıca her daireye özel otopark alanı mevcuttur. Akıllı ev sistemi, yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Hilton banyo özellikli 2 adet banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası mevcuttur. Laminant zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Ankastre fırın, set üstü ocak, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özellik bulunmaktadır. Ayrıca kullanılan malzemelerin markaları kalite yönünden dikkat çekmektedir.

Gefa Yapı Yaz Çengelköy konumu hakkında

Gefa Yapı Yaz Çengelköy projesi İstanbul’un Üsküdar İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Site boğaz, deniz, doğa ve şehir manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın civardadır. Şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik deniz otobüsü, dolmuş, minibüs, Marmaray, metro, metrobüs ve otobüs gibi çeşitli toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Gefa Yapı Yaz Çengelköy fiyatları ne kadardır?

Söz konusu projede fiyatlar konut tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Projede bulunan, büyüklüğü brüt 177 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.900.000 TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 285 metrekare olan 6 artı 1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatı 4.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca büyüklüğü brüt 341 metrekare olan 5 artı 2 çatı dubleksi dairelerin fiyatı ise 5.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (553) 593 50 04 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…