Kategoriler
Proje Haberleri

Golden City Gaziantep satışları başladı

Golden City Gaziantep projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ata Beton & Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve 44 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 blok ve 44 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 305 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 255 metrekare olmaktadır. Site içerisinde araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, spor alanı ve geniş bahçe alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Daire duvarları duvar kağıdı ile kaplanmaktadır.

Golden City Gaziantep konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi İbrahimli Mahallesi’nde bulunmaktadır.
Golden City Gaziantep projesinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Brüt 305 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 371 77 77 veya 0 (552) 555 23 23 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…