Kategoriler
Proje Haberleri

Gömeç Denizkent Villaları satışları başladı

Gömeç Denizkent Villaları projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Balıkesir’in Gömeç İlçesi’nde yer. Ayrıca bu proje Es Ay İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 46.859 metrekarelik arazi içerisinde 7 Tip villadan oluşan 117 adet konut bulunmaktadır. Bu villalar 1 artı 1, 3 artı 1 ve 5 artı 1 villa tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

46.859 metrekarelik arazi içerisinde 7 Tip villadan oluşan 117 adet konut bulunmaktadır. Bu villalar 1 artı 1, 3 artı 1 ve 5 artı 1 villa tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 80 metrekaredir. 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 150 metrekare ile 168 metrekare arasındadır. Ayrıca 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 325 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca 8.444 metrekarelik günübirlik alanıyla restoranları, yüzme havuzları, spor kompleksleri ve çocuk bahçeleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sosyal alanları, müstakil yüzme havuzları, fitness merkezi, spa, spor ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak ısı pompası mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ayrıca içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Barbekü, gömme dolap, kiler, klima, küvet, elektrikli panjur ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir. Işıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmıştır.

Gömeç Denizkent Villaları konumu hakkında

Proje, Balıkesir’in Gömeç İlçesi Kemalpaşa Mahallesi’nde bulunmaktadır. Bu villalar deniz, doğa, havuz ve park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Üstelik projenin kendine ait sahili bulunmaktadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Balıkesir Koca Seyit Havalimanı 29 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Ayvalık şehir merkezine ve Burhaniye  şehir merkezine 20 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Gömeç Denizkent Villaları fiyatları ne kadardır?

Gömeç Denizkent Villaları projesinde fiyatlar konut tipine göre ve bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 80 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 villaların fiyatı 1.100.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 150 ile 168 metrekare arasında olan 3 artı 1 villaların fiyatı 1.600.000 TL ile 2.350.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 325 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatı 3.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 529 50 75 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…