Kategoriler
Emlak Haberleri

Greenlife Mamak 2.etap satışlar devam ediyor

Greenlife konut projesi başkentin kalabalığından sıyrılmak isteyen bireyleri doğaya davet ediyor. Mamak bölgesinde merkezdeki konumuna rağmen doğayla bütünleşen konsepti sayesinde kendinizi başka bir şehirde gibi hissedeceksiniz. Toplamda 17 bin 500 metrekare alana sahip konu projesinin 7 bin 500 metrekaresi sadece yeşil alana ayrılmıştır.

Greenlife proje özellikleri

Mamak bölgesinin tam kalbinde yer alan konut projesi sizleri doğayla birleştirmek için elinden geleni yapıyor. Hem merkezde olmanın hem de doğayı yaşamanın tadına varmak için atılan adımda; aynı zamanda birkaç dakikalık mesafe ile alışveriş merkezlerine ulaşım sağlamak çok kolay.

Çevre güvenliğinin üst düzeye çıkarıldığı konutlarda kameralı güvenlik sistemi ve güvenlik personelleri aktif çalışmaktadır. Toplamda 171 daireyi içinde barındıran ve 200 araçlık, 2 otopark yerini sizler için ayıran bir konut projesinden bahsediyoruz.

Çankaya ve Mamak bağlantısında Nata Vega, İkea, Metro Gros Market gibi belli başlı ün yapmış alışveriş merkezlerine olan mesafesi sadece yürüyüş ile tamamlanıyor. 2 etaplı olan konut projesinde aynı zamanda birinci etap neredeyse dolmuştur.

Yaratıcısı tarafından ekstra rahatlık kazandırılan yaşam alanınızda jeneratör sistemi, kombili ısınma sistemi, 24 saat sıcak su, ses ve ısı yalıtımı ve yangın tesisatı bulunmaktadır. Çocuklar, gençler hatta büyükler için yaratılan oyun ve spor alanları, tv, televizyon ve internet sistemiyle adeta otel konforunu sizlere kazandırıyor.

4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu konutlarda ferah ve büyük alanlar sizleri beklemektedir. Oturma odasının 18 metrekare, mutfağın 17,98 metrekare, genel banyo 6 metrekare, salon 33,60 metrekare, genç odası 15 metrekare olmasıyla toplamda 219 metrekare bir alana sahip olma şansınız var.

Dairelerin iç detay özelliklerinde yer alan Green Life projesinde; özel tasarım banyo, mutfak dolapları, özel alanlar ve laminant parkeler ile şık bir tasarım sizleri bekliyor.

3+1 dairelere seçeneklerinin toplam net alanı 168,35 metrekareyken, brüt alan ise 199 metrekareye değişim sağlamaktadır. Daire içerisinde giriş holü, çamaşır odası, wc, koridor, salon, mutfak, oturma odası, çocuk odası, genel banyo, ebeveyn yatak odası ve banyosu, iki balkon alıcısına hazır duruma getirildi.

Projede yer alan sosyal donatılar

Greenlife; açık ve kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, yürüyüş parkuru, hamam, sauna ve çocuk oyun alanlarıyla cezbedici yönünün arttırmıştır. Aynı zamanda toplu taşımaya ve anayola olan yakınlığı sayesinde ulaşmak isteyeceğiniz her alana kolayca gidebilecek; kreş, anaokulu, ilköğretim, lise, sağlık ocağı, poliklinik, eczane ile veteriner gibi belli başlı eğitim ve sağlık kurumlarına ulaşım sağlayabileceksiniz.

İletişim: 0 312 390 26 26