Kategoriler
Proje Haberleri

Gültepe Konakları Düzce satışları başladı

Gültepe Konakları Düzce modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca Asat İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje ikiz ve tekil villalardan oluşmaktadır. Konutların her biri 5 artı 1 villa olarak tasarlanmıştır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje ikiz ve tekil villalardan oluşmaktadır. Konutların her biri 5 artı 1 villa olarak tasarlanmıştır. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 241 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 200 metrekare olmaktadır. Projede 135 metrekare ile 333 metrekare arasında değişen bahçe alanları bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Engelliye uygun araç park yeri ve rampa girişi bulunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Akıllı ev sistemi bulunan konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Projenin bahçe katında; salon, misafir yatak odası, banyo, tuvalet, bağımsız mutfak ve veranda bulunmaktadır. Birinci katında; 1 adet ebeveyn banyolu ve giyinme odalı yatak odası, 2 adet çocuk odası, ortak banyo ve tuvalet, kiler, çamaşır odası ve balkon bulunmaktadır. İkinci katında ise; tuvaleti, banyosu ve mutfak nişi olan hobi odası ile 45-50 metrekarelik açık seyir terası mevcuttur.

Gültepe Konakları Düzce konumu hakkında

Proje, Düzce’nin Merkez İlçesi Orhangazi Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üniversite hastanesi giriş kapısını geçtikten 300 metre sonra sol taraftaki orman girişinde konumlandırılmıştır. Projenin sırtı orman ve önünde kapanmaz Düzce manzarasına sahiptir. Muhitinde market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Üstelik otobüs durakları da yakın mesafede yer almaktadır.

Gültepe Konakları Düzce fiyatları ne kadardır?

Gültepe Konakları Düzce projesinde fiyatlar konum, bahçe ve villa metrekarelerine göre değişmektedir. Ayrıca ödeme şartlarınıza göre teklifleriniz değerlendirilmektedir. Brüt 241 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatı 1.400.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi Temmuz 2022 olarak planlanmıştır.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 396 64 45 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…