Kategoriler
Emlak Haberleri

İncek Park Villaları projesinde hemen teslim

İncek Park Villaları, Türkan Şoray Caddesi’nde Ankara şehrinin gelişmiş elit kesimin yer aldığı İncek semtinde yükseliyor. HAT Teknolojik Yapı Sistemleri tarafından hayata geçirilen birbirinden bağımsız ve lüks villalar yeni alıcılarını beklemektedir.

İncek Park Villaları proje özellikleri

5 bin 522 metrekarelik bir alan üzerine kurulan konut projesinde birbirinden bağımsız 7 villa bulunuyor. 6 oda 1 salon olarak tasarlanan projedeki villalar altı yatak odasını barındırmaktadır. Yatak odası, fazlasıyla geniş salonu, tüm dikkatleri üzerine çeken hobi odası, hizmetliniz ve misafiriniz için ayrı odalarıyla İncek’te gerçek bir başyapıt doğuyor.

Konut projesinde yer alan lüks villaların 400 metrekare kapalı alanın yanı sıra, toplamda 788 metrekare arsa alanına sahiptir. Ankara’nın kirli havasından kaçmak isteyen, sağlık koşullarında zor durumlar yaşayanlar için inşa edilen İncek Park Villaları; 1180 metre rakımlık alanda temiz havaya sahiptir.

İncek Park Villa iç tasarımının ev sahiplerine bırakıldığı konut projesinde; villa içlerinde sauna, 4 adet banyo 7 adet tuvalet ve 2 araçlık uzaktan kumanda sistemine sahip kumandalı kapalı otopark ve misafir araç park yerleri bulunmaktadır.

Tüm katlara kolayca ulaşım sağlayabilmeniz açısından konut içerisinde asansörler ve mimarisine estetik katan şömineler yer alıyor. Site özellikleri arasında açık yüzme havuzu ve çocuk oyun alanlarıyla boş vakitlerinizi ailenizle birlikte dolu bir şekilde geçirebileceksiniz. Ayrıca güneşlenme terası sayesinde arzuya göre güneşin doğuşunu ve batışını battaniyeniz eşliğinde izlemek oldukça romantik olacak.

Projede yer alan detaylar

Merkezi uydu ve anten sistemi sayesinde hiçbir sorunun yaşanmasına olanak verilmeyecek; ayrıca tam korumalı paratoner ve topraklama sistemi sayesinde olabilecek her türlü şimşek, yıldırım gibi doğa olaylarından korunacaksınız.

İncek yöresine ait doğal taş evlere uyum sağlayan dersiz taş duvar yapısıyla ve çevre aydınlatma sistemleriyle gerçek bir uyum yakalamak söz konusu. Alman Rehau markanın pencere ve kapı doğramalarında kullanılması işçiliğin oldukça kaliteli olacağının habercisi.

Çatıda 16 cm ve dış duvarlarda 8 cm değerinde Taşyünü izolasyon uygulanmış ve dev velüx çatı penceresi eklenmiştir. İlave pencerelerin aydınlattığı 1.katta bulunan hobi odası, hizmetli ve misafir odalarının yanı sıra sauna sizleri şaşırtmaya devam ediyor.

Yeşil peyzaj alanına sahip bahçenize çıkış kapısı bulunan geniş bir mutfak ayrıca sizleri beklemektedir. Paslanmaz su deposu, ankastre beyaz eşyalar, ısı sistemleri gibi birçok avantaja sahip olacağınız İncek Park Villaları; sizleri yuvanızda özel hissettirmek için elinden gelini yapıyor.

İletişim: 0533 309 37 22