Kategoriler
Proje Haberleri

İncetaş Elegance satışları başladı

İncetaş İnşaat firması tarafından Antalya İli, Kepez İlçesi, Göksu Mahallesi’nde hayata geçirilen İncetaş Elegance projesinde daire satışlarına başlandı. İki etaptan meydana gelen projenin birinci etabı İncetaş Elegance 1 ve ikinci etabı ise İncetaş Elegance 2 olarak projelendirilmiş durumda.

Proje özellikleri neler?

Konut projesindeki her iki etapta toplam 4 konut bloğu yer alıyor. Dört adet konut bloğunda ise toplam 56 adet konut yer alacak. İki parklı parsel hayata geçirilecek olan projede bir parselde 3 konut bloğu diğer parselde ise 1 konut bloğu yer alacak. Projenin 30 Aralık 2021 tarihinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

İncetaş Elegance konut projesinde 2+1 ve 3+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Konut projesinde yer alan 2+1 ve 3+1 tip daireler bir çok aile tipine hitap edebilecek büyüklüklerde tasarlandı. Krediye uygun olduğu firma tarafından belirtilen proje bu yıl sonunda tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Dairelerde adsl, yangın alarmı, fırın, ankastre fırın, duşakabin, giyinme odası gibi özellikler bulunuyor. Ayrıca ebeveyn banyosu, ısıcam, set üstü ocak, vestiyer, fiber internet, görüntülü diafon, çamaşır odası gibi özeliklerde mevcuttur.

İncetaş Elegance fiyatları ne kadar?

Kepez konut projesinde daire fiyatları, dairelerin tipine, büyüklüğüne, dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişiklik göstermektedir. Projede 2+1 ve 3+1 tip dairelerin fiyatları ise şu şekilde;

  • 2+1 tip daireler 825 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • 3+1 tip daireler ise 1 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Antalya konut projesinde çocuk oyun alanı, kameriye, yürüyüş yolları, bisiklet park yerleri, peyzaj alanları yer almaktadır. Projede ayrıca jeneratör, güvenlik, intercom sistemi, asansör, ses yalıtımı, uydu sistemi, yangın merdiveni gibi özellikler de yer almaktadır.

Firma Sarısu Mahallesi, 170. Sokak, Naciye Tayhan Apartmanı, No : 27 / 8 Konyaaltı / Antalya adresinde yer almaktadır. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için 0530 950 01 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…