Kategoriler
Proje Haberleri

İnci Dere Evleri satışları başladı

İnci Dere Evleri projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kırklareli’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sudemir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje kapsamında 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 77 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise 97 metrekare ile 110 metrekare arasında değişmektedir.  Proje deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca bahçede peyzaj düzenlemesi,kamelya, çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra tam otomatik 8 kişilik asansör bulunmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca Uzay marka mutfak dolapları yapılmaktadır. Banyoların içerisinde duşakabin ve banyo dolabı yer almaktadır. Islak zeminler birinci sınıf vitra seramik uygulanmaktadır. Diğer odalarda ise laminant parke uygulanmaktadır. Bütün odalarda ve mutfakta tv anten girişi bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, park ve tutamak bulunmaktadır. Ayrıca banyo ve elektrik anahtarı mevcuttur.

İnci Dere Evleri konumu hakkında

Proje, Kırklareli’nin Merkez İlçesi İstasyon Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Sitenin 4 tarafı kapanmayacak biçimde belediyenin yeşil alanıyla çevrilidir. Bir tarafında İncidere Vadisi, bir tarafında amfitiyatro ve festival alanı bulunmaktadır. Ayrıca diğer tarafı da çocuk parkı ve çay bahçesi şeklinde düzenlenmiştir. Market ve semt pazarı gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur.

İnci Dere Evleri fiyatları ne kadardır?

İnci Dere Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 77 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 265.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 97 ile 110 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 360.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 780 63 73 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…